Overig

GARDEREN/ASSEN Wegracer Michael Mijnten uit Garderen heeft tijdens de de laatste race voor het ONK Pro 600cc opnieuw een plaatsje op het podium veroverd. Op het circuit van Assen eindigde Mijnten als derde. In het eindklassement werd de vierde plaats zijn deel.
VOORTHUIZEN/ELST Springruiter Niels Brussen is winnaar geworden van Het Wilde Varken. In de allerhoogste categorie, de ZZ, bleek de ruiter uit Elst zaterdag de beste van allemaal. ,,Ik ben enorm trots op mijn geweldige, karaktervolle bloedmerrie."
Advertorial
BARNEVELD Ondernemers moeten hun tijd kunnen besteden aan ondernemen. Dat is een van de uitgangspunten bij accountantskantoor Onderweegs & De Groot ...
VOORTHUIZEN De kop is eraf, vanaf vanavond gaat het om de prijzen. De eerste dagen van hippisch evenement 't Wilde Varken in Voorthuizen zijn in de ogen van vrijwilligerscoördinator Melanda Bouw 'goed verlopen'. Ze kijkt uit naar dagen die komen gaan. ,,De regionale ruiters hebben zich in groten getale geplaatst voor de finales."
BARNEVELD BCB Intratuin heeft woensdag de inhaalwedstrijd tegen koploper BC Ulft kansloos verloren. In sporthal Oosterbos in Barneveld werd het 8-0.
Advertorial
BARNEVELD Een echtscheiding brengt veel emoties, onzekerheid en financiële rompslomp met zich mee. Juist in deze zware periode is het fijn om deskundig...
BARNEVELD In de eerste ronde van de KNZB Zwemcompetitie heeft de zwemploeg van DWK zich prima staande gehouden in de A-klasse, de op één na hoogste divisie. De Barneveldse zwemmers en zwemsters staan in de A-klasse nu op een negende plaats. In het Overijsselse Dedemsvaart werd samen gezwommen met Dedemsvaart AC en Deltasteur uit Kampen.
BARNEVELD Het concept voor een sportvereniging in Barneveld die alle sporten biedt, is maandag tijdens een informatieavond in de Veluwehal gepresenteerd. Volgens de initiatiefnemers van Sportclub Barneveld waren zo’n zestig mensen op de twee bijeenkomsten afgekomen en waren de reacties enthousiast. Voor hen alle reden om door te gaan met het...
Advertorial
BARNEVELD Ga nu met met korting naar kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn. Hier vind je meer dan zestig attracties voor kinderen tot en met tien jaar.
VOORTHUIZEN Het evenement is alweer een dag oud, het hippische plezier duurt nog tot en met zaterdag. Gisteravond is het Voorthuizense paardensportevenement ‘t Wilde Varken van start gegaan aan de Hunnenweg. In gesprek met vrijwilligerscoördinator Melanda Bouw. ,,We kijken er ontzettend naar uit, we hebben zelfs internationale ruiters en...
BARNEVELD Vier sportvrienden zijn achter de schermen druk bezig met de oprichting van een nieuwe Barneveldse sportvereniging, eentje die heel anders wordt, dan alle andere verenigingen. ,,Onze formule is uniek voor Barneveld, voor Nederland zelfs'', vertelt mede-initiatiefnemer Arjan Kleijer enthousiast.
BARNEVELD Vrijwel geen shirt is er gelijk maar alle voetballers op deze groepsfoto maakten ooit deel uit van de de in 1957 opgerichte voetbalvereniging 'Maluku Muda'. Waarom deze foto op 17 september 1983 werd gemaakt, is niet helemaal duidelijk. De reden en vooral de namen van de spelers op de foto horen we graag.