Overig

BARNEVELD De brandweer van Barneveld heeft maandagmiddag na een melding van stormschade een grote tak uit een boom verwijderd aan het Jan Seppenplein in Barneveld. 
BARNEVELD In de nacht van zaterdag op zondag hebben onbekenden een bushokje aan de Stationsweg in Barneveld vernield.
Advertorial
BARNEVELD Ongeveer 75 procent van de Nederlandse vrouwen gebruikt geregeld make-up. Toch is er nog veel onwetendheid over technieken en producten, zegt...
RENSWOUDE Aan de Kooiweg in Renswoude is donderdagmiddag een opgegraven granaat aangetroffen. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) is ter plaatse gekomen en heeft het explosief tot ontploffing gebracht.
BARNEVELD Een breuk in het waterleidingnet heeft in Barneveld maandagnacht voor flink wat overlast gezorgd. Door een gesprongen waterleiding kwam de Van Zuijlen van Nieveltlaan en omgeving blank te staan.
Advertorial
BARNEVELD Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan, luidt in deze bijzondere tijd het devies voor tal van bedrijven. Neem het...
LUNTEREN Aan de Postweg in Lunteren is maandagavond door de harde wind een grote tak van een boom afgebroken.
BARNEVELD Vier mannen hebben woensdagavond in het Schaffelaarsebos in Barneveld een bekeuring gekregen van 390 euro, omdat zij de coronaregels overtraden. 
Advertorial
VOORTHUIZEN Autoservice Boersen had in mei graag een mooi feest georganiseerd. De RDW erkende autogarage in Voorthuizen bestaat dit jaar namelijk precies...
LUNTEREN  Aan de Hessenweg in Lunteren zijn dinsdagmiddag rond 17:00 uur twee vaten aangetroffen. De brandweer heeft onderzocht of er sprake was van een gevaarlijke stof, maar dat was niet het geval. 
WEKEROM De politie en marechaussee startten maandag rond de middag een grote zoekactie in de bossen rondom het Wekeromse Zand. Er was een melding binnengekomen dat er een man in legerkleding rondliep. Deze persoon zou ook een wapen met zich meedragen. De politie pakte de melding serieus op, maar het bleek uiteindelijk te gaan om een...
BARNEVELD Zeker drie jongeren hebben vrijdagavond vernielingen aangericht bij de Antoniusschool aan de Achterdorpstraat in Barneveld.