Sport

BARNEVELD SDV Barneveld is uitgeschakeld in het bekertoernooi. In Druten kwam de eersteklasser niet voorbij zondagtweedeklasser DIO'30. Na 90 minuten stond het nog 0-0 en moesten strafschoppen beslissen wie door zou gaan naar de derde ronde. Bij de Barnevelders misten Luuc Knul, Ricardo Mengerink en Lesley de Vette.
VOORTHUIZEN SDS kon het net niet bolwerken tegen een sterk Nuovo. De huidige nummer 3 van de ranglijst had het niet makkelijk tegen de Voorthuizense dames die steeds beter in de wedstrijd kwamen, maar uiteindelijk toch met 3-1 de winst aan Nuovo moesten laten.
Advertorial
BARNEVELD Gezonde voeding. Daar hoort dagelijks een stukje fruit bij, vindt Arjan Klarenbeek. Daarin staat hij niet alleen, want ook tal van bedrijven en...
VOORTHUIZEN In een leuke pot volleybal verloor SDS de vijfsetter tegen Hellas uit Nunspeet. De thuisploeg bleek net iets sterker en won het duel dan ook verdiend met 3-2. 'Al jaren zijn we aan elkaar gewaagd en vaak leidt tot spannende wedstrijden en dat was ditmaal niet anders', zo zag Anton Mulderij vanaf de zijlijn. 
BARNEVELD In een spannende wedstrijd met veel publiek is SSS er niet in geslaagd voor een verrassing te zorgen. Tornado Geesteren won in eigen huis met 3-1, maar SSS was nauwelijks de mindere ploeg, maar verzuimde op de beslissende momenten de punten te pakken.
Advertorial
GARDEREN Plannen om thuis het interieur eens flink onder handen te nemen, toe aan een nieuwe eethoek of gewoon op zoek naar leuke woonaccessoires? Kom dan...
Barnevelders gaan keihard onderuit tegen Sliedrecht Sport
TERSCHUUR Een beter voetballend Terschuurse Boys keek in Swifterband bij de rust al tegen een 2-0 achterstand aan tegen een fysiek sterker Swift. Die achterstand kon na de hervatting niet meer goed gemaakt worden en met een 3-0 nederlaag was het bekeravontuur voor Terschuurse Boys ten einde.
Advertorial
BARNEVELD Praat met Wilma van Ginkel van Eigenstijl Wonen in Barneveld en je wordt direct enthousiast om in haar woonwinkel aan de slag te gaan. Met passie...
EDERVEEN Het bekeravontuur voor Advendo'57 is afgelopen. Zaterdag werd bij zondagvierdeklasser SCE verloren. Op sportpark Lindenholt in Nijmegen werd het 1-0.
BARNEVELD Milko van Golberdinge maakt zich op voor een uniek avontuur met ODIK. De korfballer speelt zaterdagavond de allereerste wedstrijd ooit op Hoofdklasse-niveau tegen Oost-Arnhem. ,,Mooi dat ik dit als speler ‘van buiten’ mag meemaken.”
VEENHUIZERVELD Een gemakkelijker combinerend BAS had in de eerste helft het initiatief. In de eerste tien minuten liet de Rood Wit achterhoede nogal eens een steekje vallen, maar doelman Yorick Hartman, die René van Hemel in het doel verving, reageerde attent en had eenmaal geluk, dat Walid El Achak vrij voor hem naast schoot. Aan de andere...