Sport

KOOTWIJKERBROEK Ruben Boorsma en Daan de Vries zijn Gelders kampioen geworden, afgelopen weekend in Apeldoorn. In totaal negentien rijders van de Flying Bikes kwamen aan de start. In totaal waren er zo'n 500 rijders.
Advertorial
BARNEVELD De tijd nemen: niet alleen voor de uitvaart, maar ook om het verlies van een geliefde te verwerken. Daarvoor staat Infina, dat oneindigheid...
BARNEVELD De Veluwse Zandhappers kwamen afgelopen weekend op meerdere plaatsen in actie. Zaterdag was de Barneveldse quadclub goed vertegenwoordigd in Achterveld. Daar werden in het bijprogramma van de gazonmaaierrace ook drie wedstrijden voor de quads gehouden. Zondag reden de jeugdcrossers in Zevenhoven.
BARNEVELD Het leek een kopie van de uitwedstrijd een jaar geleden tegen Eelde dat zich na de winterstop nog ternauwernood wist te handhaven. Ook nu werden de hockeyheren van MHCB in de eerste fase overrompeld en keerden de Barnevelders met een 7-2 nederlaag huiswaarts.
Advertorial
BARNEVELD Collins Chiropractie heeft geïnvesteerd in geavanceerde apparatuur om pijnklachten nog sneller te kunnen detecteren en te verhelpen.
BARNEVELD Ejan van de Beek en Jaap Zarkema zijn de verrassende winnaars van het doubletten-toernooi van Petanquevereniging Barneveld 2019 geworden. Zij waren in de finale te sterk voor Jan van Elten (finalist 2018) en Ton Zwezerijnen.
BARNEVELD Vrijdag de 13e bleek bij LTC Barneveld geen ongeluksdag, maar vooral een zonovergoten middag. Het tennispark van LTC Barneveld was van 16.00 tot 19.00 uur het domein van de jeugd. De clubkampioenschappen voor de jeugd werden gehouden onder de naam 'Kids/Jeugdcup'.
Advertorial
BARNEVELD Ga nu met met korting naar kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn. Hier vind je meer dan zestig attracties voor kinderen tot en met tien jaar.
TERSCHUUR Het leek erop dat Revival na twee wedstrijden de maximale buit zou hebben, maar in de laatste seconde dwong Duko met een afstandsschot een gelijkspel af: 18-18. 
BARNEVELD ODIK heeft niet voor niets een lange autorit naar het Friese Sneek afgelegd. De ploeg van Hugo van Woudenberg won met duidelijke cijfers van De Waterpoort: 9-29.
KOOTWIJKERBROEK Voor DWS begon het seizoen een week later dan gepland; de uitslag was evenmin gewenst. De Kootwijkerbroekers moesten hun meerdere erkennen in Viking: 13-21.