Sport

BARNEVELD SDV Barneveld heeft de selectie voor het komende seizoen versterkt met Rob van Eem. De 23-jarige verdediger uit Leersum maakt de overstap van SVL naar sportpark Norschoten in Barneveld.
BARNEVELD Het restant (20 minuten) van de gestaakte wedstrijd tussen DFS en SDV Barneveld gaat komende zaterdag niet door. Het duel in Opheusden is verplaatst naar tweede paasdag.
Advertorial
BARNEVELD Negen jaar geleden startte Gerrit Boone (31) vanuit het ouderlijk huis in Kootwijkerbroek met Boone IT. Inmiddels is een modern pand in Barneveld...
VOORTHUIZEN De Voorthuizense dammer Stijn Overeem heeft afgelopen weekend net naast het felbegeerde NK-ticket gegrepen. Na een ongekende spannende laatste ronde in de halve finales moest hij een barrage spelen. De tweede beslissingswedstrijd werd verloren, waardoor hij het Nederlands Kampioenschap dammen in april net misloopt. Desondanks kan...
BARNEVELD Het Barneveldse schaatstalent Isa Leroy verkeert enigszins tussen hoop en vrees. Een op het oog onschuldige valpartij afgelopen voorjaar had veel meer impact dan voorzien. Even werd gevreesd voor haar sportieve toekomst, maar de 14-jarige haakt weer aan. ,,Ik denk dat ik op niveau terugkom."
Advertorial
BARNEVELD ,,Het verdriet en het gemis kunnen we niet wegnemen, maar we nemen nabestaanden wel veel zorgen en al het regelwerk uit handen.''
OTTERLO De selectie van voetbalvereniging Otterlo blijft voor het komend seizoen zo goed als ongewijzigd. Alleen Patrick van Norden en Martijn Goor keren terug naar Lunteren.
BARNEVELD Daquillio de Gama vertrekt na dit seizoen bij SDV Barneveld. De 27-jarige Voorthuizenaar houdt het na één seizoen voor gezien op sportpark Norschoten. ,,Er knapte iets. Dat is de reden van mijn besluit,'' zegt de enigszins teleurgestelde voetballer.
Advertorial
BARNEVELD Biedt een VMBO-opleiding nog voldoende mogelijkheden in een samenleving die steeds complexer wordt? Zeker, vinden drie oud-leerlingen van De...
LUNTEREN Martijn Goor keert terug naar Lunteren. De linkspoot is bezig aan zijn eerste jaar in Otterlo.
BARNEVELD SDV Barneveld raakt aan het einde van het seizoen aanvaller Daquillio de Gama kwijt. De Voorthuizenaar houdt het na één seizoen in Barneveld voor gezien. Mogelijk keert de behendige vleugelspits terug op het oude nest bij VVOP. Maar dat is nog niet duidelijk.
BARNEVELD ,,Ja, ik ben wel een gangmaker en ‘carnavalstype’. Maar spelen in ODIK 1, in de basis nog wel, was ook heel mooi.” Bart Evers maakte zaterdag zijn debuut voor de Barnevelders. Als speler welteverstaan, want normaal is hij de mascotte bij de korfbalwedstrijden. ,,Het was wel even omschakelen zaterdag ja.”