Voetbal

OTTERLO De selectie van voetbalvereniging Otterlo blijft voor het komend seizoen zo goed als ongewijzigd. Alleen Patrick van Norden en Martijn Goor keren terug naar Lunteren.
LUNTEREN Martijn Goor keert terug naar Lunteren. De linkspoot is bezig aan zijn eerste jaar in Otterlo.
Advertorial
BARNEVELD Negen jaar geleden startte Gerrit Boone (31) vanuit het ouderlijk huis in Kootwijkerbroek met Boone IT. Inmiddels is een modern pand in Barneveld...
BARNEVELD SDV Barneveld raakt aan het einde van het seizoen aanvaller Daquillio de Gama kwijt. De Voorthuizenaar houdt het na één seizoen in Barneveld voor gezien. Mogelijk keert de behendige vleugelspits terug op het oude nest bij VVOP. Maar dat is nog niet duidelijk.
OTTERLO Waar Otterlo thuis AGOVV nog met 11-1 verpletterde, was het verschil in Apeldoorn minimaal. Maar wel voldoende voor de drie punten: 1-2.
Advertorial
BARNEVELD ,,Het verdriet en het gemis kunnen we niet wegnemen, maar we nemen nabestaanden wel veel zorgen en al het regelwerk uit handen.''
TERSCHUUR Terschuurse Boys deed in de topper tegen VVOP goede zaken. Door een 4-0 overwinning deelt Terschuurse Boys nu met VVOP en Zwart Wit de tweede plaats drie punten achter koploper Blauw Geel.
VEENHUIZERVELD Rood Wit was in de eerste helft zeker niet de mindere van koploper Blauw Geel en had zelfs de beste mogelijkheden. Door twee benutte strafschoppen ging de rust in met 1-1. Een tweede benutte strafschop bezorgde een in de tweede helft sterker Blauw Geel met 1-2 de overwinning.
Advertorial
BARNEVELD Biedt een VMBO-opleiding nog voldoende mogelijkheden in een samenleving die steeds complexer wordt? Zeker, vinden drie oud-leerlingen van De...
STROE Door een 2-1 overwinning op Hoevelaken houdt Stroe de aansluiting met de uitgebreide kopgroep in de derde klasse B in stand.
BARNEVELD In de eerste helft had EFC een licht veldoverwicht. Vooral Jorrik Priem zorgde met zijn dribbels voor gevaar en kon slechts via overtredingen worden afgestopt. De vrije trappen leverden echter niets op.
EDERVEEN Advendo'57 won haar eerste uitwedstrijd van het seizoen. Bij Veenendaal werd een verrassende 1-2 zege geboekt. Daarmee kunnen de Ederveners nog hoop houden op klassenbehoud.