Deel je nieuws

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in De Glind: Zwarte kater, heel iets wit, Brammetje (Ringlaan)

Vermist in Zwartebroek: Zwarte poes Marie (Peerweg)

Vermist in Barneveld: Zwart/witte kater Dikkie Dik (Oldenbarnevelderplein), lapjespoes, veel wit, Lotje (Kallenbroekerweg)

Dienstregeling Valleilijn vanaf 31 mei weer normaal

Vanaf zondag 31 mei rijden de Valleilijn treinen Ede-Wageningen – Amersfoort v.v. weer volgens dienstregeling. Er rijdt dan zeven dagen per week weer tweemaal per uur een trein tussen Ede-Wageningen en Amersfoort v.v. Op werkdagen tot ca. 20.00 uur en op zaterdagen tot ca.

Oma is 65 jaar!

Lieve Oma Gerda,

Gefeliciteerd met uw 65ste verjaardag dikke kus en knuffel!

Zoë, Noa, Bram, Simon en Jaël

 

Vrijdag 29 mei 2020 

Vanaf 1 juli inzage in uw medisch dossier van de huisarts

Vanaf 1 juli kunnen patiënten in de Gelderse Vallei hun medisch dossier van de huisarts zelf online bekijken. Het gaat onder andere om het advies van de huisarts, de uitslagen van een onderzoek (bijvoorbeeld een bloedonderzoek) en een lijst met de medicijnen.

Judith Hagen verrast door Hart in Aktie

Vandaag werd de 35 jarige Judith totaal verrast door Wendy van Dijk en haar camerateam voor het programma Hart in Aktie.
 

Judith heeft een verstandelijke beperking en de coronaperiode is dan ook best pittig voor haar, nu ze veel sociale activiteiten moet missen.
 

Opening terras Bij Aaltje aan de Linie

Vanaf 1 juni, Tweede Pinksterdag, mogen wij eindelijk onze deuren weer gaan openen! Wij kijken er enorm naar uit om weer gasten te mogen ontvangen op ons bedrijf.

Hoornaar

Deze week zag ik wel een heel groot insect vliegen in onze tuin. Toen ik hem in de gaten hield zag ik dat hij ons nieuwe vogelkooitje in ging. Nou nieuwsgierig als ik ben moest ik toch wel ff gaan kijken en zag vervolgens dat het een hoornaar was die daar bezig is zijn nest te bouwen.

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Barneveld: Cypers/bruin/witte kater Bob (Gelreweg), geel/grijze valkparkiet Max (Chabolaan), schildpadpoes met wit (Livingstonestraat)

Online ruilen via KrijgdeKleertjes verdrievoudigd

Steeds meer mensen hebben het gemak van het online ruilen ontdekt: in het eerste kwartaal van 2020 is er drie keer meer geruild op krijgdekleertjes.nl ten opzichte van vorig jaar. Ruim 350 kledingpakketten verwisselden van eigenaar in de eerste maanden van 2020.

Rommelmarktschuurverkoop Voorthuizen

Rommelmarktschuur weer open voor verkoop.

Goed nieuws!! De rommelmarktschuur gaat weer open voor de verkoop.

De komende tijd is de schuur elke tweede en laatste zaterdag van de maand open van 9 tot 12 uur.

Pagina's