Deel je nieuws

Orgelconcert Gerwin van der Plaats

Gerwin van der Plaatst geeft tweede orgelconcert in zomerserie Voorthuizen

Terreinvrijwilligers Wekeromse Zand gezocht

Geldersch Landschap & Kasteelen komt graag in contact met mensen die voldoening halen uit werken in de natuur en zich mogelijk willen aansluiten bij de vrijwilligersploeg op de West-Veluwe.

Voordelig reizen met de Valleilijn trein in de zomer

In de periode van 20 juli t/m 1 september is het reizen met de Valleilijn extra voordelig!

Juf Henriette van BijdeHandjes getrouwd

19 juli is juf Henriëtte van BijdeHandjes getrouwd met haar Robin. Juf Henriëtte werkt vier dagen in de week op de locatie in Harskamp. Wat een feest, de kinderen van de peuteropvang en BSO mochten allemaal komen.

Bakker Bedrijfswagens beste leerbedrijf van Gelderland

Begin juli maakte SBB de provinciale winnaars bekend van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider 2019. Bakker Bedrijfswagens Scherpenzeel is de trotse winnaar van de titel beste leerbedrijf van Gelderland! De provinciale winnaars strijden nu verder om de landelijke titel.

Etsdemonstraties in het atelier van kunstenaar Guus Kuit.

Harskamp. Op de woensdagen 24 en 31 juli, 7 en 14 augustus is het atelier van kunstenaar Guus Kuit open voor een ieder die eens wil zien hoe een ets wordt gemaakt.

Norman al 5 jaar trouwe vrijwilliger bij de Rozelaar

Norman Clement is al 5 jaar vrijwilliger bij de Rozelaar op de locatie Industrie. Onlangs is hij is 65 jaar geworden, hoog tijd om hem in het zonnetje te zetten. Drie dagen in de week komt hij ons trouw helpen bij alle voorkomende werkzaamheden.

Juf Marjan neemt afscheid

Juf Marjan nam na 34 jaar afscheid van Obs De Regenboog.'s Middags is er een mooi optreden geweest van de kinderen. Daarna hadden de ouders gelegenheid om afscheid te nemen. 

RegioBank Barneveld trakteert op ijs!

Om aandacht te vragen voor de JongWijs zomercampagne 2019 trakteert RegioBank Barneveld aanstaande vrijdag vanaf 14.00 uur op een heerlijk ijsje.

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Kootwijkerbroek:  Zwart/witte kater Fristi (Kosterijweg)

Vermist in Barneveld: Blauw/witte grasparkiet Bleu (Hoge Valkseweg), Cypers/grijs/witte kater Sil (Kallenbroekerweg)

Gevonden in Voorthuizen: Schildpad met veel wit (Apeldoornsestraat)

Pagina's