Deel je nieuws

Shantykoor bij het Inloophuis Voorthuizen

Woensdagmiddag 22 januari komt het SHANTYKOOR VROUWEN VAN SCHIPPER KEE binnenlopen bij het Inloophuis “De Ontmoeting”. Het totale koor bestaat uit 55 dames. Ze hebben sopranen en alten als zangeressen, waaronder één solist.

Max Mugo uit Kenia in Rehoboth

Na 10 jaar reizen organiseren vanuit Barneveld naar Kenia krijgen we bezoek van de inmiddels vertrouwde chauffeur/gids Max Mugo. Hij komt voor een bliksembezoek naar ons toe om vervolgens door te reizen naar Oostenrijk en Zwitserland, dus grijp deze kans…!

Doe mee aan toneelimprovisatiecursus

Altijd al eens aan toneelimprovisatie willen doen? Dit is uw kans.

Doe mee aan toneelimprovisatiecursus in Voorthuizen

Altijd al eens iets aan toneel of improvisatie willen doen? Dan is dit uw kans.

Lezing over Maria met Janneke Stegeman

Mijn kennismaking met Maria begon in het Catharijneconvent in Utrecht. Moeder van Goden Maagd, wees gegroet, bad ik. Ik had niet zoveel met Maria, dacht ik, maar de derde keer prikten tranen in mijn ogen.

Schilderijen Expositie De Vrije Kwasten

Op zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020 houden de Vrije Kwasten hun jaarlijkse expositie, waarop te zien is waarmee De Vrije Kwasten zich afgelopen jaar, op gebied van schilderen zoal hebben beziggehouden.

Toneelgroep Podium speelt komedie "Blind date in ' Gooi"

Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari brengt Toneelgroep Podium Barneveld “Blind date in ’t Gooi” op de planken. Dit toneelstuk kan het beste omschreven worden als een té gekke komedie, want de ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op.

De Koperhorst en MBO Amersfoort zetten samenwerking voort in de Koperschool

Een studie volgen en vanaf dag één al aan het werk in de praktijk. Door de samenwerking tussen MBO Amersfoort en de Koperhorst is dit al enkele jaren de realiteit. Afgelopen vrijdag hebben zij hun samenwerkingsverband voortgezet.

Praktijkgericht leren

Countryland sessions met Beehive

Beehive is een 5 persoons band met “De Wagenmakerij” in Klaaswaal als thuishaven alwaar de band is ontstaan, zijn huidige vorm heeft gekregen, waar alle repetities worden gehouden, voorbereidingen worden getroffen en nieuwe ideeën ontstaan.

Groots benefietconcert in Oude Kerk

In de Oude Kerk van Ede wordt op 25 januari a.s. een groots benefietconcert gegeven.

Pagina's