Deel je nieuws

Ouderenkoor “Met Hart en Stem” in nieuwe outfit.

Maandagmiddag, 18 maart j.l., locatie Gebouw Kerkheem achter de Herv. Kerk te Ederveen:

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Barneveld: Cypers/grijs/witte poes, Tiger (Slangenburg)

Gevonden in Barneveld: Cypers/grijs/witte poes (Bellstraat)

Info; 088-0063311 of nijkerk@amivedi.com

Jubileum-ALV bij De Harmonie

Muziekgezelschap De Harmonie Barneveld bestaat dit jaar 140 jaar.

Lentepuzzelrit voor slimme puzzelaars

AMBC Achterveld houdt zondagmiddag 24 maart een autopuzzelrit. Dit uitje is voor iedereen die van puzzelen en slimmigheidjes houdt. Er is een route uitgezet door de landelijke omgeving van Scherpenzeel, Woudenberg, Leusden, Barneveld en Achterveld.

Lange dagwandeling naar de Goudsberg

LUNTEREN - Velen weten niet dat het middelpunt van Nederland precies op de Goudsberg ligt. De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen nemen geïnteresseerden op zaterdag 30 maart mee op een langeafstandswandeling van ongeveer 18 km.

Marinierskapel der Koninklijke Marine met Humphrey Campbell in Schaffelaartheater

Zaterdag 30 maart belooft een muzikale avond te worden in het Schaffelaartheater! Onder leiding van gastdirigent Sander Teepen (winnaar 2019 directiebeurs van het Kersjes Fonds) zal de Marinierskapel der Koninklijke Marine een gevarieerd programma voor u neerzetten.

250 werkzoekenden geïnteresseerd in werken in de zorg

In de landelijke Week van Zorg en Welzijn organiseerden onderwijs, zorgorganisaties, overheid en werkgeversvereniging WZW afgelopen dinsdag 12 maart een Meet & Greet Zorg en Welzijn in Regio FoodValley.

Bruisende voorjaarsmarkt

SCHERPENZEEL - Vrijdag 15 maart bruiste heel Philalethes in Scherpenzeel van de activiteiten. Jong en oud deed zijn en haar best om het een ieder naar de zin te maken op de jaarlijkse voorjaarsmarkt.

DWK-jeugd onder de 11 kampioen.

Zaterdag 16 maart werd het onder de 11 team van Zwem- en Waterpolovereniging DWK kampioen. Alle wedstrijden werden tot nu toe gewonnen en ook afgelopen zaterdag tegen de Houtrib in Lelystad is er met 5-9 gewonnen.

Gratis boek

Van 20 tot en met 30 maart is het de Week van het Christelijke Boek. In deze periode ontvangt iedereen bij boekshop De Appelboom bij aanschaf van tenminste € 12,50 aan boeken het speciaal voor deze week geschreven actieboek Lichtval van Marianne Grandia.

Pagina's