Lezersnieuws

Informatie en inschrijfochtend

Pedicure, een vak met gegarandeerd werk!

Verkoop tweedehands kleding

Dinsdagavond 21 aug. is de laatste voorverkoop van tweedehands kleding en textiel bij Fam. Noorlander, Wesselseweg 35. Kom lekker snuffelen door het grote assortiment dames-, heren-, en kinderkleding. Ook hebben we een partij nieuwe kleding. U bent welkom tussen 19.00 en 20.30.

Bergsprint: Extreme Cup 'De Goudsberg'

Extreme Cup "De Goudsberg" Een sprintspektakel tegen de Goudsberg op Een bergsprint in het midden van Nederland. In Lunteren nog wel. Voor zowel wielrenners, mountainbikers en skeeleraars. Dat is Extreme Cup "De Goudsberg". Niet bepaald een standaard sportevenement te noemen.

Goede doelen Dorpsgolf Barneveld 2018 bekend!

Op 8 september 2018 vindt de zevende editie van Dorpsgolf Barneveld plaats. Dorpsgolf Barneveld is een fundraise-activiteit van Rotary Club Barneveld.

De smulboom

De smulboom

Ik ben gek op die ontroerende ingezonden stukken en zelfs een heus gedicht over “de” boom op het Raadhuisplein. Geweldig, ik kan er niet genoeg van krijgen, dit is echt smullen.

Hoe emotioneel bijna heel Barneveld ineens een boom omarmt en knuffelt.

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Barneveld: Zwart/bruine herder, teef Snuf (Valkseweg)

Gevonden in Barneveld: Cypers/grijs/witte kater (Doornenburg)

Info:088-0063311 of nijkerk@amivedi.com

Huldiging voor Jetje 45 en Marie 70

Familie Berkhof uit Zwartebroek en familie de Lange uit Hoevelaken hadden samen een goede reden voor een feestje: hun koeien Jetje 45 en Marie 70 bereikten kort na elkaar allebei de grens van 10.000 kg vet en eiwit.

Luierconsulent beschikbaar voor ouders uit Barneveld

Als ouders van een jong kind kan je niet om de aanschaf van luiers heen. Wegwerpluiers is een grote kostenpost en zorgen voor veel afval. Mieke Bovenschen is in mei gestart als luierconsulent in de regio om informatie te delen over het alternatief voor wegwerpluiers.

Bible Boxen gaan als broodjes ....

 

De Bijbelvereniging, voorheen de Nederlandse Gideons, heeft inmiddels bijna 1.500 Bible Boxen geplaatst.

 

Uitvinding

44e Fietstocht Hartstichting

Zaterdag 1 september 2018 wordt de 44e fietstocht voor de Hartstichting georganiseerd door de afdelingen Hoevelaken en Zwartebroek/Terschuur van de Nederlandse Hartstichting. De fietstocht is ongeveer 36 km lang. Met deze route waan je je echt een dagje op vakantie in eigen land.

Pagina's