Deel je nieuws

Bezoek de WoWi!-bus met gadgets en digitale technieken

Op donderdag 24 januari kun je in de Wowi!bus (Workshop on Wheels:innovatie!) op het Raadhuisplein in Barneveld de allernieuwste digitale technieken bekijken of uitproberen.

Gift van Lionsclub aan Taalhuis Barneveld

Dinsdagmiddag 15 januari ontvingen taalhuiscoördinator Jelly van Rinsum en Bibliotheekdirecteur Miranda van Ooijen namens Taalhuis Barneveld, een gift van Annemiek Panhuis en Theo Jansen van Lionsclub Barneveld .

boek over de naam van de krol

Ik ben een boek aan het schrijven over de oorsprong en de historie van de naam ”van de Krol en van der Krol”. Alle personen met deze naam stammen af van een dezelfde boerderij in Garderbroek omstreeks 1800. In mijn boek heb ik ook een uitgebreide stamboom.

De toekomst van de geneeskunde

De eerste lezing van de lezingenserie over moleculaire geneeskunde zal dinsdag 22 januari gehouden wordt in het Westhoffhuis in Lunteren. Onze lichaamscellen zijn kleine wondertjes op zichzelf. Ze zorgen er met miljarden tegelijk voor dat wij kunnen bestaan.

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren

Gevonden in Voorthuizen: Rood/witte kat (Apeldoornsestraat)

Gevonden in Kootwijkerbroek: Cypers/grijs/witte kat (Muldersweg), wit/Cyperse kat (Kosterijweg), wit/grijs/cypers/bruine kat (Essenerweg)

De meeste foto's zijn te zien op onze website www.amivedi.nl

The MuSix komen naar Barneveld

The MuSix komen DV zaterdag 26 januari naar de Bethelkerk in Barneveld. Na de succesvolle concertserie in 2018 komen de zes bevriende muzikanten weer naar Barneveld voor een afwisselend instrumentaal concert. In de maanden januari en februari toeren The MuSix door Nederland.

Bart van der Kuilen stopt als verkoper


Bart van de Kuilen stopt met verkopen bonnen en duiven.

Leerlingen De Branding leren instrument spelen in de klas

Basisschool De Branding en Muziekschool Barneveld starten eind januari met een uniek muziekproject. Alle leerlingen van groep 6 leren in 20 wekelijkse lessen op school een instrument bespelen. De kinderen kunnen kiezen uit viool, dwarsfluit of keyboard.

Snertwandeling Wekeromse Zand

EDE - Wie zin heeft in een stevige winterwandeling met erwtensoep na afloop wandelt op zaterdag 26 januari mee. De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert een wandeling over het Wekeromse Zand.

Geef toe aan je Guilty Pleasures met Powervrouwen!

Cola bij het ontbijt, te duren huizen zoeken op Funda, de Spice Girls, kattenfilmpjes, huilen om de WNF reclames… Iedereen heeft wel guilty pleasures! Ze maken het leven vrolijker en een stuk leuker. En wat is er leuker dan een avond in het theater vol Guilty Pleasures?

Pagina's