Deel je nieuws

Persbericht LongfondsOpbrengst collecte Longfonds 2019

In de derde week van mei gingen 33.000 collectanten op pad voor het Longfonds. De opbrengst van de collecte in Barneveld, wijk De Burgt bedroeg € 776.53.

cursus reanimatie/aed

Altijd al een cursus Reanimatie en bediending AED willen volgen? Geef u dan nú op.
EHBO-vereniging Kootwijkerbroek start, bij voldoende deelname, eind juni nog een cursus van 2 avonden.

Beste Oldenbarnevelders,

Wij, zes jonge, enthousiaste journalisten zijn de komende weken in Barneveld om onderzoek te doen in de wijk Oldenbarneveld, bij sommige Barnevelders beter bekend als de Bloemenbuurt. Dit onderzoek doen wij graag samen met u.

Wandelen voor het Gezinshuis G.H. Roeterdinkstraat

Wandelen voor het Gezinshuis G.H. Roeterdinkstraat

14e Achterveldse Avond4daagse

In de week na Pinksteren kan weer gewandeld worden in de Achterveldse Klompenavond4daagse, de 14e editie, van dinsdag 11 t/m vrijdag 14 juni. De start is iedere avond vanaf 18.00 (10 km) of 18.30 (5 km) uur vanuit de SOSA-ruimte in de sporthal aan de Walter van Amersfoortstraat nr. 50.

Kom snuffelen bij Muziekschool Barneveld!

Binnenkort starten er bij Muziekschool Barneveld vijf korte cursussen: Muziek op Schoot, Muziekspeeltuin, KOM snuffelen, Popsafari en ukelele voor volwassenen:

Esther van drie viert jubileum in de modder

De praktijk van Esther van Drie, Sterre Coaching, bestaat in de maand mei 10 jaar. "Reden voor een feestje, maar mijn praktijk aan de Molenweg is omgeven door zand, omdat we een multifunctionele schuur aan het bouwen zijn.

Pinksterconcert Jubilate Deo in Driebergen

Op 8 juni geeft het Grootkoor Jubilate Deo uit Woudenberg o.l.v. Marco den Toom een Pinksterconcert in de oude kerk van Driebergen-Rijsenburg (Hoofdstraat 117a). Dit concert wordt gehouden ten bate van de Stichting 3xM.

11e Editie Oldtimerrit Stroe

Zaterdag 1 juni zal weer de jaarlijkse oldtimerrit verreden worden vanuit Stroe De opstelling begint om 12.30 uur, waarna we om 13.30 uur een prachtige rit gaan rijden over de Veluwe en daar buiten.

Prijsuitreiking kleurplatenwedstrijd escape room voor kinderen Barneveld

Barneveld - In samenwerking met Jumbo Buru te Barneveld heeft zaterdag 18 mei de prijsuitreiking plaatsgevonden van de kleurplaatwedstrijd van Escaperoom Barneveld. Er konden drie geheel verzorgde escape room uitjes worden gewonnen.

Pagina's