Lezersnieuws

Chinese Kamer van Koophandel geïnspireerd door Jeugddorp De Glind

Een delegatie van 15 Chinese ambtenaren van de Kamer van Koophandel in Beijing was op bezoek in De Glind. Zij wilden graag meer weten over de initiatieven in Nederland op het gebied van deeleconomie.

Kinderen en volwassenen gezocht voor projectkoor Muziekschool Barneveld

Dit seizoen start Muziekschool Barneveld met 2 projectkoren, die medewerking verlenen aan het jaarlijkse Schaffelaarconcert van het Barnevelds Kamerorkest. Voor deze nieuwe koren is de muziekschool op zoek naar zingende kinderen (groep 4 tot en met 7) en volwassen zangers (vanaf 18 jaar).

Komen jullie mee zingen?

Popkoor Ofcourse is op zoek naar mensen die willen meezingen met ons"Kerstproject". Wij zullen leuke kerstnummers leren en die bij verschil optredens laten horen. Meer informatie op www.popkoorofcourse.nl

Mooie resultaten De Voordevliegers; op laatste postduivenwedstrijd van dit seizoen

Afgelopen weekend vlogen de duiven van “De Voordevliegers” vanuit Roye en Melun (Fr). De “610” van Evert & Everard Kampert scoorde een 9e plek in de sector 3, een zone over midden Nederland, van oost naar west.

Nieuw bij JDYT Pilates & Workout.

Op vrijdag 14 september vond een introductie les plaats van de nieuwe discipline Pilates & Workout. Zie film. Op vrijdag 21 en 28 september houdt Jazz Dance Yvon Tomasoa (JDYT) gratis proeflessen van de nieuwe discipline voor belangstellenden vanaf 25 jaar.

Team Bronveld bedankt alle deelnemers aan de buurtbrunch

afgelopen zaterdag organiseerde de vrijwilligers van ontmoetingscentrum Bronveld weer haar jaarlijkse gratis buurtbrunch er hebben ruim 90 personen aan deelgenomen iedereen genoot met volle teuge van de heerlijke broodjes, salades, soep, fruit en krokettenna na afloop werden de vrijwilliger bedol

Wisselbeker Floralia definitief naar O.B.S. de Regenboog!

Tijdens het jaarlijkse Floralia evenement in Voorthuizen heeft O.B.S de Regenboog voor de 3e keer op rij de scholencompetitie gewonnen.

Biketeam EHBO-vereniging Voorthuizen ook bij Floralia

 

Bike-team van EHBO  vereniging Voorthuizen ook bij de Floralia

Naast de EHBO-ers bij de creatieve markt in de tuin van de muziektent, is ook het bike-team ingezet tijdens de beide rondgangen van de Floralia optocht.

Crowdfundingsactie voor project oud-Barneveldse Annette Hofland

De Soroptimist International, een organisatie van vrouwen die zich inzetten om wereldwijd de levensomstandigheden van meisjes en vrouwen te verbeteren, is een crowdfundingsactie gestart voor de uit Barneveld afkomstige Annette van Dijk-Hofland.

Medailleregen voor solisten van Twirlvereniging VoMaKo Voorthuizen

Afgelopen zaterdag hebben solisten van Twirlvereniging VoMaKo uit Voorthuizen meegedaan aan de majorette-en twirlwedstrijd in Elburg.

Pagina's