Lezersnieuws

Maatschappelijke stage voor het goed doel

Evenals in de afgelopen tijd zullen vier leerlingen van het JFC zich in het kader van hun maatschappelijke stage ook de komende weken inzetten voor ontwikkelingsorganisatie De Ark.

Jonge duivenseizoen gestart.

Na een gedegen opleiding, waarbij zij hun oriëntatievermogen leren ontwikkelen, stonden de jonge duiven in Duffel (B) klaar voor hun eerste officiële wedvlucht.

Charging Ahead! Studententeam InMotion gaat het ronde record op TT Circuit Assen neerzetten

Circuit Zandvoort, Circuit Zolder, en nu… Circuit Assen! Zelfs in het ver gelegen noorden Assen kan niet ontsnappen aan de snelste elektrische formule auto ter wereld: de IM/e! Studententeam InMotion gaat het elektrische ronde record verbreken op TT Circuit Assen op zaterdag 21 juli.

Maak kennis met tennis bij TC Lunteren

Donderdag 5 juli was het feest voor de leerlingen van Basisschool de Triangel.

In totaal zijn er meer dan 175 kinderen op onze tennis club actief bezig geweest.

EHBO Bike-Team Voorthuizen

EHBO Bike-Team Voorthuizen

 

De inzet van het dynamische en flexibele EHBO Bike-Team tijdens Voorthuizen Loopt is vol enthousiasme ontvangen.

Reacties van de toeschouwers zijn vol lof , enkele opmerkingen waren:

Beeldhouwers exposeren in Fruittuin Très Jolie

Beeldhouwers exposeren bij de Biologische Fruittuin Très Jolie,

Beeldhouwers exposeren bij de Biologische Fruittuin Très Jolie,

 Een ecologisch kleinfruitbedrijf in de Glind.

Werk voor kranige types

Wie afgelopen zaterdag richting Kootwijkerbroek reed, kon al van verre een kluwen bouwkranen zien van Van den Brink (VDB) aan De Bonkelaar 7. Dit montagebedrijf organiseerde een zogenaamde Experience Day om hiermee kranige jongens en meiden te lokken voor een baan als torenkraanmachinist.

Open zangavond Hervormde Kerk

Op woensdagavond 18 juli zal er weer een openzangavond gehouden worden in de Hervormde kerk van Kootwijk. er kunnen weer liederen/Psalmen opgegeven worden om die dan samen te zingen.

Verkoop tweedehands kleding en textiel

De vakantie’s zijn begonnen, dus kom voordat u op reis gaat even lekker snuffelen tussen onze dames-, heren en kinderkleding, dekbedovertrekken , kussens, er zit vast iets voor u bij! U bent welkom op dinsdag 17 juli tussen 19.00-20.30 bij Fam. Noorlander, Wesselseweg 35.

Welzijn Garderen

Bij de wekelijkse dinsdagmiddag van Welzijn Garderen gaan we deze keer actieve spellen spelen. Er staan onder andere een sjoelbak, een ballenbak en een knikkerbord voor u klaar. Ook als u niet zo goed ter been bent of in een rolstoel zit zijn deze spellen goed te doen.

Pagina's