Lokaal lezersnieuws

Marinierskapel der Koninklijke Marine met Humphrey Campbell in Schaffelaartheater

Zaterdag 30 maart belooft een muzikale avond te worden in het Schaffelaartheater! Onder leiding van gastdirigent Sander Teepen (winnaar 2019 directiebeurs van het Kersjes Fonds) zal de Marinierskapel der Koninklijke Marine een gevarieerd programma voor u neerzetten.

Bruisende voorjaarsmarkt

SCHERPENZEEL - Vrijdag 15 maart bruiste heel Philalethes in Scherpenzeel van de activiteiten. Jong en oud deed zijn en haar best om het een ieder naar de zin te maken op de jaarlijkse voorjaarsmarkt.

Rondweg?

En wij Voorthuizenaren denken dat we,eind 2019 een rondWEG hebben! Blijkt het een rondVAART te zijn....

Inspiratieavond 'Stralende Vrouwen' voor en door vrouwen

Dinsdag 26 maart a.s. staan de Barneveldse vrouwen in de schijnwerpers. Van 19.15 tot 22.30 uur kunnen zij zich laten inspireren en laten verwennen tijdens de Inspiratieavond en –markt ‘Stralende Vrouwen’ in de Bibliotheek Barneveld.

Benefietconcert met Jubilate Deo

De commissie ‘Kerk en Israël’ van de Herv. Gem. Woudenberg houdt op 20 maart a.s. een Benefietconcert in de Dorpskerk van Woudenberg (Schoutstraat 8/a). Het grootkoor van Jubilate Deo o.l.v. dirigent Marco den Toom verleent medewerking aan deze avond.

Vlinderstruiken voor Nationale Boomfeestdag

Op woensdag 13 maart heeft groep 6 van basisschool IKC Juliana 31 kleine vlinderstruiken gepland tijdens de Nationale Boomplantdag. Een vertegenwoordiger van IVN Barneveld wist de kinderen en de volwassenen te overtuigen van het belang van insecten in de woonwijk.

Carolien Luitjes bij Christenvrouw de Valk

Woensdag 20 maart krijgen de dames van Christenvrouw de Valk kleur en stijladvies van Carolien Luitjes. Het belooft weer een gezellige avond te worden. Aanvang 19.30 uur in Kulturhus “de Hooge Valk”, Hoge Valkseweg 52a, Lunteren/de Valk.

Passage Barneveld

Mevr. Jannie van Rijn komt ons deze avond vertellen over Corrie ten Boom. Zij was een Nederlandse evangeliste en (tijdens de Tweede Wereldoorlog) verzetsstrijdster, die met haar familie onderdak bood aan Joodse vluchtelingen.

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Barneveld: Schildpadpoes met wit, Boeki (Vondelstraat), witte kater, Snowey (Jacob Catsstraat)

Vermist in Voorthuizen: Cypers/bruin/witte poes, Stitch (Frans Halsstraat)

Vermist in Garderen: Wit/zwarte kater, Goor (Putterweg)

Al duizenden kleertjes geruild via ruilpunt KrijgdeKleertjes De Glind

Afgelopen jaar werden er bijna vijfduizend kinderkleertjes geruild via het ruilpunt voor kinderkleding van KrijgdeKleertjes in De Glind. Per keer worden er gemiddeld ruim 500 stuks broeken, shirts en truien ingebracht en gaan er weer ruim 350 stuks mee naar blije nieuwe eigenaren.

Pagina's