Sport lezersnieuws

Weer succesvolle Voordevlieger !Voor de vierde keer binnen een aantal weken behaalde een lid van de Voordevliegers een felbegeerde te

Comb. Verbree: 1,10,11
Kampert & Zn.: 2,3,12,14,17,18,20
Geerenstein-Brink: 4,9
M. Kieft: 5,8,16
Comb. Simon: 6,12,15,23
Comb. H.J. van der Haar & Zn.: 7
C.J. van Iwaarden: 13,19,22,25
J. van der Kamp: 21
H. Morren: 24

KISPORT IN UTRECHT WEDSTRIJD

Afgelopen weekend was KISPORT Martial Academy uit Barneveld, Plantagelaan 6 (voor weerbaarheid, zelfverdediging voor vrouwen, kickboksen en Taekwon-Do) bij de Internationale Taekwon-Do League wedstrijd de Tjamie Sports Open in Utrecht. 

Aeres MBO Barneveld wint Nationale Scholen Concours 2019!

Studenten van de Instructeursopleiding paardensport hebben vorige week vrijdag de winst bij het Nationaal Scholenconcours 2019 in de wacht gesleept!

Derde keer Teletekstplek lid Voordevliegers

En dat is drie! Voor de derde keer binnen een aantal weken behaalde een lid van de Voordevliegers een felbegeerde Teletekstplek.

Er werd ook door de leden van de postduivenvereniging meegedaan aan een wedstrijd vanuit Melun (Fr.). Hieronder de uitslag.

Kisport scoort in Schotland

In het afgelopen weekend op zaterdag 15 juni 2019 waren 5 Kisporters naar Glasgow vertrokken om deel te nemen aan het 1e memorial team event genoemd naar de grondlegger van Taekwon-Do Choi Hong Hi.

Laila van der Craats wint 24-uurs wedstrijd De Burght

Afgelopen vrijdag startte op manege de Burght aan de Valkseweg om 17:00 uur de tweejaarlijkse 24-uurs wedstrijd. Zoals de naam al doet vermoeden duurt deze wedstrijd, georganiseerd door RV en PC De Burght, maar liefst 24 uur.

Combinatie Verbree op Teletekst

Opnieuw presteerde een duif van de Voordevliegers het om een felbegeerde teletekstplek te veroveren.

Henk Mosterd-toernooi

As zaterdag wordt er voor 9e keer het Henk Mosterd-toernooi gehouden op het sportpark het nieuwe oost Deelnemende teams zijn VVB zat VVB zon vv renswoude vv Driel jsv Nieuwegein.

DWK Minioren in actie voor de elfstedenzwemtocht van Maarten vd Weijden!

Een groep minioren van DWK heeft vandaag voor het eerst geoefend op Zeumeren voor hun deelname aan de elfstedenzwemtocht met Maarten vd Weijden. Op 22 juni zullen ze in Stavoren 500m meezwemmen voor het goede doel. Ze zullen Maarten zowel mentaal als financieel steunen.

Hokhorst Recreatie Volleybalcompetitie

In september en oktober wordt er in sporthal de Hokhorst in Renswoude een recreatie volleybalcompetitie gespeeld. Dit vindt plaats op 6 vrijdagavonden in september en oktober (en vrijdag 1 november). Informatie is te verkrijgen bij sporthal de Hokhorst: 0318 573092 of info@dehokhorst.nl

Pagina's