Sport lezersnieuws

Lange dagwandeling naar de Goudsberg

LUNTEREN - Velen weten niet dat het middelpunt van Nederland precies op de Goudsberg ligt. De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen nemen geïnteresseerden op zaterdag 30 maart mee op een langeafstandswandeling van ongeveer 18 km.

DWK-jeugd onder de 11 kampioen.

Zaterdag 16 maart werd het onder de 11 team van Zwem- en Waterpolovereniging DWK kampioen. Alle wedstrijden werden tot nu toe gewonnen en ook afgelopen zaterdag tegen de Houtrib in Lelystad is er met 5-9 gewonnen.

Lente Yoga Workshop zaterdag 23 maart 2019

De lente is binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde gekoppeld aan het Houtelement en dit staat voor een nieuw begin, een nieuwe cyclus waarin volop ruimte is voor groei en ontwikkeling. Het is het element van reinigen en ontgiften, met een krachtige energie die je laat bruisen en groeien.

Open dag op basisschool St. Jozef en Speelleergroep Klein Duimpje

Ouders en belangstellenden zijn van harte welkom op donderdag 14 maart van 09.00-11.00 uur, koffie en thee staat klaar.

Wij geloven in onderwijs op maat. Ieder kind heeft zijn eigen talenten en behoeften. Leren begint bij een veilig omgeving, waar kinderen zich thuis voelen.

Dol Fijn Kuikenloop voor Linda.Foundation

Zaterdag 6 april vindt het jaarlijkse loopevent de Kippenren met als vast onderdeel de Dol Fijn Kuikenloop plaats. Hét hardloopevenement van Barneveld op het Raadhuisplein. De kuikenloop wordt georganiseerd door Ladies' Circle Barneveld. Kinderen die meedoen, dragen bij aan de Linda.Foundation.

Balletschool Désirée Nillesen levert talenten af bij Dansacademie

 Danae Flohr (10), Sterre Walstra (10) en Noa van Summeren (9) deden eind februari auditie bij Dansacademie ArtEZ, onderdeel van Hogeschool voor de Kunsten Arnhem. Ze Werden alle drie toegelaten tot de oriënterende fase van de vooropleiding dans Arnhem, een voortraject van ArtEZ.

Ontwerp je eigen tuin

Ontwerp je eigen tuin, hoe leuk. Cursussen starten op maandagavond en dinsdagochtend. Zie voor meer info. www.barnevue.nl of bel 0342-415500

Vollemaanwandeling in Wilbrinkbos

Wie wil zich laten verrassen door nachtelijke geluiden in het bos bij volle maan? De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen neemt deelnemers graag mee op vrijdag 22 maart voor een wandeling in het Wilbrinkbos in Voorthuizen.

Bomen planten in het Wilbrinkbos

ARNHEM – In maart gaan in Nederland weer duizenden deelnemers actief aan de slag tijdens de grote landelijke vrijwilligersactie NL DOET.

Solisten van Twirlvereniging VoMaKo Voorthuizen goed begonnen aan nieuw twirlseizoen

Afgelopen zaterdag begon voor een aantal leden van twirlvereniging VoMaKo Voorthuizen weer het nieuwe twirlseizoen. De wedstrijd was in sportcentrum De Koploper in Lelystad.

Pagina's