Sport lezersnieuws

Bergsprint: Extreme Cup "De Goudsberg"

Extreme Cup ?De Goudsberg? Een sprint spektakel tegen de Goudsberg op

44e Fietstocht Hartstichting

Zaterdag 1 september 2018 wordt de 44e fietstocht voor de Hartstichting georganiseerd door de afdelingen Hoevelaken en Zwartebroek/Terschuur van de Nederlandse Hartstichting. De fietstocht is ongeveer 36 km lang. Met deze route waan je je echt een dagje op vakantie in eigen land.

Nomineer nu jouw favoriete sporter voor de titel ‘Uniek Sporttalent 2018’!

Ken jij of ben jij een breedtesporter met een handicap die het afgelopen jaar mooie sportieve prestaties heeft geleverd? Iemand die een inspiratie en voorbeeld is voor andere sporters met een handicap? Een sporter die persoonlijke records heeft weten te verbreken?

Het nieuwe jeugd-zaalvoetbalseizoen in Scherpenzeel komt eraan!

Hoewel de zomervakantie een feit is, zijn de voorbereidingen voor nieuwe zaalvoetbalseizoen in Scherpenzeel al in volle gang. Net zoals de voorgaande jaren zal op de vrijdagavond in de Breehoek gevoetbald worden.

Tweede Zomerzangavond 2018

De Tweede Zomerzangavond van dit jaar vindt plaats op woensdag 15 augustus 2018 om 19.30 uur in de Woudenbergse Dorpskerk. Het thema voor deze avond is 'Zingen van mijn Heiland'.

Gratis proefles stoelyoga

Binnenkort is er de mogelijkheid om stoelyoga te volgen in Barneveld. Stoelyoga is vooral bedoeld voor de wat oudere doelgroep. Deze groep heeft vaak moeite yogalessen op een matje te doen omdat ze hiervoor niet lenig genoeg zijn.

Jeugdweek Barneveld

Zie voor meer informatie www.jeugdweek.net

Opnieuw Teletekstvermelding voor leden van de Voordevliegers.

Vader Evert en zoon Everard Kampert presteerden het afgelopen zaterdag om de wedstrijd vanuit Chateauroux winnend  af te sluiten en daarmee ook een felbegeerde teletekstvermelding te bemachtigen.

Zomeravondwandeling op landgoed Hoevelaken

HOEVELAKEN - Op 1 augustus, zodra de zon begint te zakken, neemt de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen u mee door het landschapspark van Hoevelaken. De vogels zingen nog, maar het wordt langzaam stiller.

Eemelaar open 2018

 

Van 4 tot en met 12 augustus wordt in Achterveld bij LTV de Eemelaar weer het Eemelaar open gespeeld 1 van de gezelligste tennis toernooien van de regio. Schrijf je snel in op www.toernooi.nl want de inschrijf sluit op 27 Juli om 23.59 uur.

 

Pagina's