Zakelijk lezersnieuws

Beste Oldenbarnevelders,

Wij, zes jonge, enthousiaste journalisten zijn de komende weken in Barneveld om onderzoek te doen in de wijk Oldenbarneveld, bij sommige Barnevelders beter bekend als de Bloemenbuurt. Dit onderzoek doen wij graag samen met u.

11e Editie Oldtimerrit Stroe

Zaterdag 1 juni zal weer de jaarlijkse oldtimerrit verreden worden vanuit Stroe De opstelling begint om 12.30 uur, waarna we om 13.30 uur een prachtige rit gaan rijden over de Veluwe en daar buiten.

Burgemeester Van Dijk heeft Orgelmakerij Noorlander feestelijk geopend!

BARNEVELD – Vrijdagavond 17 mei opende burgemeester dr. J.W.A. van Dijk de nieuwe locatie van Orgelmakerij Noorlander.

Boerenerfmarkt in De Valk

Leuke boerenerfmarkt, gratis rit met huifkar, workshops voor kinderen, mini stoommachines demo, oliebollen, aardbeien, koffie met gebak, IJs van Co, visroker,en natuurlijk veel kramen (brocante en landelijke producten, Franse zeepjes, snoep, speelgoed, kinderkleding, sieraden,jemako, Israel produ

Anastasius Grand Café geopend: 'Ontdek de kunst van het genieten!'

Aan de Speulderweg in Garderen heeft Anastasius Grand Café haar deuren geopend. De horecagelegenheid staat midden in de natuur, aan de rand van het Speulderbos.

De Valk Wekerom (g)roeit tegen de stroom in

LUNTEREN, mei 2019 - Coöperatie “De Valk Wekerom” UA heeft over 2018 een prima resultaat geboekt. De omzet in tonnen vanuit eigen verkoop steeg met 3,2%. De totale productie in 2018 is hiermee uitgekomen op 256.937 ton.

Eerste aflevering Beau en de veteranen

Het Barneveldse coachingsbedrijf Special Forces in Business nam 7 veteranen met PTSS en Beau van Erven Dorens mee voor de coachingsreis van hun leven te Noorwegen. In 7 afleveringen kunnen de kijkers zien wat vooraf, tijdens en na de reis gebeurde. Een reis om nooit meer te vergeten..

Aanmelden kleedjesmarkt Garderen

De kleedjesmarkten worden ook dit jaar weer door Plaatselijk Belang Garderen georganiseerd. In de maanden juni, juli en augustus kan iedereen deelnemen aan de kleedjesmarkten: elke zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur op het grasveld voor de Hervormde kerk aan de Mazenhofstraat.

Drie Voorthuizense moeders hebben Mega Mazzel

Veertig bedrijven van de OndernemersVereniging Voorthuizen hebben voor moederdag drie moeders in het zonnetje gezet voor de Mega Mazzel Moederdagactie.

Grootouderbijeenkomsten

Elan organiseert grootouderbijeenkomsten voor grootouders van kinderen van gescheiden ouders.

Voor ouders is het vaak heel verdrietig om een scheiding van hun kinderen mee te maken. Ook wilt u, als grootouders, uw kleinkinderen graag steunen, maar soms voelt u zich machteloos.

Pagina's