Zakelijk lezersnieuws

Nieuw exoskelet: stap dichterbij zelfstandig lopen met een dwarslaesieStudenten TU Delft presenteren nieuwe technologie MARCH lll

DELFT – 14 augustus 2018 - Vanavond presenteerden studenten van Project MARCH een nieuw en verbeterd exoskelet voor mensen met een dwarslaesie, de MARCH lll.

Luierconsulent beschikbaar voor ouders uit Barneveld

Als ouders van een jong kind kan je niet om de aanschaf van luiers heen. Wegwerpluiers is een grote kostenpost en zorgen voor veel afval. Mieke Bovenschen is in mei gestart als luierconsulent in de regio om informatie te delen over het alternatief voor wegwerpluiers.

Zomerbiecht

Ben je leidinggevende en heb je iets op te biechten over je werk en het begeleiden van medewerkers? Iets wat je nog steeds dwars zit en waarvan je denkt dat had ik niet zo gewild. Of spijt van je handelen en komt het af en toe weer boven. Doe eens gek!

<strong>Samenwerking tussen SZamen en de oplossing leidt tot arbodienstcertificaat</strong>

Scherpenzeel en Harderwijk – SZamen en de oplossing hebben hun jarenlange samenwerking versterkt door de bedrijfsactiviteiten samen te voegen.

Samenwerking tussen SZamen en de oplossing leidt tot arbodienstcertificaat

Scherpenzeel en Harderwijk – SZamen en de oplossing hebben hun jarenlange samenwerking versterkt door de bedrijfsactiviteiten samen te voegen.

ggg

ggg hahahaha

ajajakla

iaiaklaka

akakala

kakaka

kakakaka

Van Beek Mode Voorthuizen wint reis Ibiza!

Fabrikant Zetex Bodyfavorites uit Haelen van de merken Pastunette en Rebelle bestaat dit jaar 60 jaar en om dat te vieren verloot zij een reis naar het Spaanse eiland Ibiza voor de dealer die de leukste etalage maakt die inspringt op dit thema.

Welzijn Garderen

Tijdens de wekelijkse ontmoetingsmiddag in de Dr. Kruimelstaete wordt er deze week Bingo gespeeld. Een spel waar iedereen aan mee kan doen en waar leuke prijzen te winnen zijn. Laat u verleiden en kom eens langs, al is het alleen voor de gezelligheid.

Gezocht!

Meisje 15 jr zoekt schoonmaakbaantje kantoor Max 2 avondjes pw Tel 0622469823

Werk voor kranige types

Wie afgelopen zaterdag richting Kootwijkerbroek reed, kon al van verre een kluwen bouwkranen zien van Van den Brink (VDB) aan De Bonkelaar 7. Dit montagebedrijf organiseerde een zogenaamde Experience Day om hiermee kranige jongens en meiden te lokken voor een baan als torenkraanmachinist.

Pagina's