Zakelijk lezersnieuws

Insert en Madaster ondertekenen partnerovereenkomst

Vandaag tekenen Insert en Madaster Services een partnerovereenkomst.

Sponsoravond AJK Stroe Wekerom

Op donderdag 10 januari is bij AJK Stroe Wekerom weer de jaarlijkse Sponsor-avond. Op deze avond zullen de sponsoren van het Agrarische Jongeren Kontakt hun werkzaamheden toelichten. Het beloofd weer een leerzame avond te worden voor jonge agrariërs!

Jubileum Beautysalon Klavertje Vier

Als 21-jarige startte Monique Groeneveld haar eigen Beautysalon Klavertje Vier. Inmiddels viert de Barneveldse haar 25-jarig jubileum in haar salon aan De Cotelaer 36 in Barneveld.

Stapp.in ontvangt investering van ruim 1,3 miljoen euro om autodeeloplossing op te schalen

Stapp.in, de leverancier van innovatieve autodeeloplossingen, heeft onlangs een investering van ruim 1,3 miljoen euro ontvangen. Volgens oprichter Reinald Bronkhorst stelt deze investering Stapp.in in staat de autodeeltechnologie commercieel op te schalen.

Ondernemers Ontmoeting

Ontmoetingsavond christelijke ondernemers. Op dinsdagavond 6 november a.s. vindt een ontmoetingsbijeenkomst voor christelijke ondernemers plaats. De avond wordt gehouden in het Station Ermelo, Dokter van Dalelaan 9 in Ermelo. De avond is van 20:00 - 22:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur).

Tuin en Kruid

Tuin&Kruid is sinds kort actief in Barneveld. Eigenaresse Jacqueline de Groot heeft al lange tijd grote interesse in de natuur en voeding. Dit heeft ze gecombineerd door onder meer de studie Natuurvoedingsadviseur te volgen. 

Euroseats B.V. valt in de prijzen bij Benelux Office Products Award

Euroseats B.V. uit Barneveld heeft met haar Tournette Deluxe Bureaufiets de eerste prijs gewonnen bij de Benelux Office Products Awards in de categorie 'Healthy Work Products'.

Scherpenzeelse trouwleverancier wint twee ZIWA awards

De scherpenzeelse Chantal de wit van Beautysalon beyoutiful wint twee awards voor beste trouwfotograaf en beste bruidshaar- en make-upartiest van de provincie Gelderland. De ZIWA awards maakte donderdag 4 oktober de winnaars in de verschillende categorieën bekend. 

De Viermaster presenteert nieuwe koers: 'Leren wat ertoe doet'

VPCO De Viermaster presenteerde woensdag 3 oktober de nieuwe koers voor alle personeelsleden. Onder de bezielende leiding van cabaretier Timzingt werden de leerkrachten en directeuren deze middag gemotiveerd voor deze koers.    

Europa Parket in de prijzen

Onlangs heeft Europa Parket meegedaan aan de Nederlands Kampioenschap Parketleggen. Dit keer werd ingeschreven bij de junioren.

Hjalmar van Midden die sinds 1,5 jaar bij Europa Parket werkt en opgeleid wordt tot Alrround Parketteur mocht Europa Parket vertegenwoordigen.

Pagina's