Barnevelder presenteert cd met aanbiddingsmuziek

BARNEVELD Johan Spruijt uit Barneveld, aanbiddingsleider bij christengemeente DoorBrekers, heeft een eigen album met Nederlandstalige aanbiddingsmuziek uitgebracht met als titel 'Eén met Jezus'.

De cd is vanaf maandag 30 maart te koop bij christelijke boek- en muziekhandels. Online bestellen kan ook via de website eenmetjezus.nl of digitaal via iTunes.

,,Het album heeft een sterke focus op Jezus' alles overtreffende genade, hoop en liefde'', meldt Spruijt. ,,Ik heb een verlangen dat die hoop de harten van mensen zal raken en dat ze door deze cd bemoedigd en verfrist zullen worden.''

Het album is volgens de Barnevelder de vervulling van een droom die God een aantal jaren geleden op zijn hart heeft gelegd. ,,Mijn droom is dat de kerk in Nederland doorbreekt in explosieve lofprijs en buitengewone aanbidding. Ik weet dat dit gebeurt wanneer mensen een ontmoeting hebben met Jezus."

Zoals eerder in de Barneveldse Krant gemeld startte Spruijt een jaar geleden een crowdfundingsproject via 'Kickstarter'. Daarmee vergaarde hij binnen een paar weken 5.000 euro dankzij ruim negentig donateurs, genoeg voor de opnames voor de cd.