• import

Bijeenkomsten over glasvezel in buitengebied

STROE Het thema ´glasvezel´ in het buitengebied staat de komende weken centraal tijdens drie bijeenkomsten in het buitengebied van Stroe. CIF/Glasvezel buitenaf realiseert glasvezel als op 3 april meer dan de helft van de aansluitingen in het buitengebied van Vallei en Veluwe Midden een abonnement heeft afgesloten bij één van de providers.

,,Wij willen bewoners zoveel mogelijk helpen om een goede keuze te maken en willen ook eind maart en begin april nog rustig kunnen slapen´´, zegt Arie van Oosterom namens de Stroese ambassadeurs. Daarom zijn er drie bijeenkomsten waar inwoners zich kunnen laten informeren door medewerkers van Glasvezelbuitenaf, de ambassadeurs en lokale verkopers.

Alle bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur, vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar. De eerste inschrijfavond vindt plaats op dinsdag 13 maart in het restaurant van de Jacobus Hoeve, Tolnegenweg 53 in Stroe. Maandag 19 maart is er een bijeenkomst bij ´t Westdorp aan de Brugveenseweg in Voorthuizen en op dinsdag 20 maart in de kantine van voetbalvereniging Stroe aan de Tolnegenweg 36. Ook geïnteresseerden uit andere dorpen zijn welkom, benadrukt de organisatie.