• RVD - Jeroen van der Meyde

Koningin Máxima brengt werkbezoek aan Leusden

LEUSDEN Koningin Máxima brengt dinsdagochtend 29 januari een werkbezoek aan AFAS Software. AFAS is winnaar van de Koning Willem I prijs in de categorie grootbedrijf en is gevestigd in Leusden. ,,Deze prijs beloont durf, daadkracht, duurzaamheid en doorzettingsvermogen en stimuleert creatief en innovatief ondernemerschap", zo meldt AFAS. Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I stichting.

,,Sinds 1996 ondersteund  AFAS grote en kleine bedrijven en organisaties bij het automatiseringsproces met één standaard softwareapplicatie", aldus AFAS. Tijdens het bezoek krijgt de koningin een rondleiding door het bedrijf, met onder andere aandacht voor productontwikkeling, ICT en het opleiden van jonge talenten via de AFAS Academy. Ook krijgt ze een toelichting op het werk van de AFAS Foundation en op de nieuwbouw van het hoofdkantoor. 

STICHTING De Koning Willem I stichting is in 1958 op initiatief van De Nederlandsche Bank in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven verbonden organisaties, zo staat in het persbericht. Doel van de stichting is de nationale economie nieuwe impulsen te geven en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten.