• Wim Entjes
  • Wim Entjes
  • Wim Entjes

Koningin Máxima en dochters te bewonderen in Barneveld

BARNEVELD Koningin Máxima en haar dochters zijn komende zaterdag te bewonderen bij Eicom in Barneveld. Hun portretten maken deel uit van de expositie ´Kunst op en met het Ei´.

Traditiegetrouw gooit Eicom Barneveld haar deuren op Wereldeidag wagenwijd open voor het publiek. Ook komende zaterdag is er weer van alles te doen op het terrein aan de Ambachtsweg 8. Er staan rondleidingen op het programma en er zijn diverse kinderactiviteiten, zoals een springkussen en het verven van een reuze-ei. Verder zijn er allerlei streekproducten te koop. Ook Sylvia de kip is weer van de partij. Aanwezigen kunnen met haar op de foto. Het treintje Bello pendelt tussen Eicom Barneveld en het dorpscentrum.

Er is ook een tentoonstelling, die als thema ´Kunst op en met het Ei´ heeft. ,,Talloze kunstenaars exposeren hun allermooiste creaties´´, laat de organiserende Stichting tot behoud van Volkssierkunst op eieren weten. ,,Ze willen de inwoners van Barneveld en omgeving graag kennis laten maken met wat er allemaal mogelijk is en wat voor techniek(en) er zijn toegepast bij het maken van de kunstwerken.´´ Sommige exemplaren zijn ook te koop.

Bezoekers zijn zaterdag welkom tussen 11.00 en 16.00 uur bij Eicom.