• TUI

Crowdfundingsactie voor familie omgekomen Barnevelder

BARNEVELD/LUNTEREN Een moeder en dochter uit Lunteren zijn een crowdfundingsactie gestart voor de familie van de vorige week in Italië omgekomen Barnevelder. Deze is bedoeld om onverwachte kosten waarmee de familie geconfronteerd kan worden te kunnen dekken.

,,Wij vinden dat zijn vrouw en kinderen nu de tijd en rust moeten hebben om dit tragische ongeval te kunnen verwerken en dat ze zich over geld niet druk hoeven te maken'', zegt Evy die de actie met haar moeder opzette. ,,Zijn inkomen valt nu weg en dat brengt financiële onzekerheid met zich mee. We hopen die hiermee een beetje te kunnen verlichten."

De 30-jarige inwoner van Barneveld raakte vorige week dinsdag vermist in het Iseomeer in de Noord-Italiaanse provincie Brescia. Dagenlang werd met man en macht naar de man gezocht, pas zaterdag werd hij gevonden. Toen bleek dat hij die dinsdag al was verdronken.

Evy en haar moeder Natalie hopen met de actie zeker tienduizend euro op te halen. Kijk hier voor meer informatie of voor het doen van een donatie.