• Yvonne van Deijk
  • Yvonne van Deijk

Gasten zetten campingeigenaren in het zonnetje

VOORTHUIZEN ,,Het was overweldigend”, stelt eigenaar Mark van Ursem van Parkcamping Wulpenveen in Voorthuizen. Afgelopen zaterdag werd hij met zijn echtgenote Jeanette en hun kinderen Ramon (12) en Casper (9) tijdens een barbeque verrast door vaste gasten van de camping. Zij kregen een vip-ballonvaart cadeau vanwege het veertigjarig jubileum.

Riet en Jaap van Ursem begonnen in 1979 met de camping. In de loop der jaren is het park uitgegroeid tot een terrein van zes hectare groot met 114 campingplekken. Vijftien jaar geleden droegen de oprichters het stokje over aan zoon Mark en zijn vrouw Jeanette. Op de camping is veel geïnvesteerd in de beplanting om een parkachtige sfeer te creëren.  

ATTENTIE Yvonne van Deijk is als campinggast initiatiefneemster van het cadeau: ,,Ik ben met drie anderen de camping overgegaan om te vragen wie van de gasten mee wilden betalen aan een attentie voor de familie”, vertelt ze. ,,We kregen heel wat meer bij elkaar dan verwacht. Hierdoor konden we ze goed verwennen.” Volgens Van Deijk heeft de familie dat helemaal verdiend. 

,,Er zijn gasten die hier al 38 jaar staan. Het is heerlijk rustig, gezellig en het park is goed onderhouden. Dit is te danken aan hoe de familie Van Ursem met het park en de gasten omgaat. De sfeer is persoonlijk en gemoedelijk.”  

Ook de oprichters van het park werden in het zonnetje gezet. Zij kregen twee plantenbakken met bloemen cadeau. De ballonvaart is waarschijnlijk op maandag 9 september.