• Notaris mr. Aart Dangremond (rechts) en zijn opvolger mr. Steven van den Brink.

    Eigen foto

Dangremond stopt als notaris in Barneveld

BARNEVELD Mr. Aart Dangremond legt per 1 januari 2020 zijn ambt als notaris in Barneveld neer. Hij wordt opgevolgd door mr. Steven van den Brink.

Dangremond is sinds 1 augustus 1998 notaris in Barneveld. Hij volgde destijds mr. A.A. Schouw op als notaris. Het huidige kantoor heeft één notaris, een toegevoegd notaris, vier kandidaat-notarissen, drie juridisch medewerkers en een uitgebreid secretariaat. Dit team van meer dan twintig medewerkers bedient volgens Dangremond een zeer gevarieerde klantenkring.

Steven van den Brink is al vanaf zijn afstuderen in 2005 aan het kantoor verbonden. Aanvankelijk als kandidaat-notaris en sinds 2017 als toegevoegd notaris. Evenals Aart Dangremond is hij, naast (toegevoegd) notaris, fiscaal jurist en heeft hij een voorliefde voor zaken waarbij het notariële vak samengaat met fiscale vraagstukken. ,,Een persoonlijke benadering, kwaliteit en maatwerk zijn voor hem kernwoorden. Vanuit die instelling en visie zal hij vanaf 1 januari 2020 de praktijk voortzetten'', meldt het notariskantoor.

Het is de bedoeling dat Dangremond nog twee jaar voor drie dagen per week aan het kantoor verbonden blijft. ,,Hij zal in deze periode alle voorkomende notariële werkzaamheden verrichten.''