• 15BDUHaringparty037.jpg
  BDU Haringparty,

  Janus Visser
 • 15BDUHaringparty036.jpg
  BDU Haringparty,

  Janus Visser
 • 15BDUHaringparty042.jpg
  BDU Haringparty,

  Janus Visser

Negen genomineerden TOP Barneveld bekend (+ video)

BARNEVELD De strijd om de titel 'Zakenman/zakenvrouw van het jaar' in de gemeente Barneveld gaat tussen Wim en Marja de Vries van biologische kippenboerderij Biohof in Terschuur, slagers Jan en Reinout Joosten uit Barneveld en directeur Wilma Gorissen van Stichting Ons Bedrijf in Barneveld.

Dat maakte Wiljo Klein Wolterink, uitgever van BDUmedia, woensdagmiddag bekend tijdens de jaarlijkse Haringparty van BDUmedia/Barneveldse Krant en Kasteelfeesten.nl/De Preuverie bij kasteel De Schaffelaar. De winnaar wordt maandag 12 oktober bekend gemaakt tijdens zakelijk evenement TOP Barneveld in het Schaffelaartheater.

STARTERSPRIJS Kappers Ridvan en Murat Candan van De Gouden Schaar uit Barneveld zijn in de race voor de Startersprijs. Hetzelfde geldt voor Theo Hartgers en Aernoud van Eeken van het Barneveldse Zonnepanelen op het dak B.V. en Henri de Groot van het Barneveldse Gepro Electronics.

INNOVATIEPRIJS De strijd om de Innovatieprijs gaat tussen Aanrijdbeschermingen van Piet Schreuder uit Barneveld, Wentzo wireless van Reino en Martijn Wentzel uit Garderen en Invited B.V. van Mark en René de Beer uit Barneveld.

In totaal waren negentig bedrijven voorgedragen. ,,TOP-juryleden Ingeborg Braun, Jan Post, Kees Heek, Cees Hoogeveen, Herman Zondag en Jaco Geurts hebben de laatste weken intensief voordrachten getoetst aan criteria en een aantal bedrijven bezocht'', meldt de organisatie.

DE PREUVERIE Eigenaar Timo Kruft van De Preuverie Partyverzorging maakte tijdens de haringparty bekend dat De Preuverie het huurcontract als exploitant van kasteel De Schaffelaar voor tien jaar heeft verlengd. De inventaris wordt de komende maanden compleet vernieuwd, aldus Kruft. Het kasteel is eigendom van Geldersch Landschap en Kasteelen.