• Marijn Pater

Oud-CDA'er derde op kieslijst Pro'98

BARNEVELD Suzanne Wassink, van 2010 tot 2014 CDA-raadslid in Barneveld, staat derde op de kieslijst van Pro'98 voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

De Barneveldse wil een bijdrage leveren aan een gemeente waarin allerlei stromingen samen leven. ,,Al die stromingen hebben een eigen geluid en samen zorgt dat voor een mooi concert. Met Pro'98 wil ik bereiken dat dit concert ook als één geheel blijft klinken", zegt Wassink.

De lijst wordt aangevoerd door Arjen Korevaar, sinds een jaar fractievoorzitter van Pro'98. Frank van der Lubbe is de nummer twee en Martin Lentink nummer vier. Andere namen op de lijst zijn respectievelijk Hilhardt Brul, Marcel Appelman, Annelies van Voskuilen, André van de Burgwal, Erica van Everdingen, Marcel Godschalk, Hendri Nortier, Jan van den Brink en Malika Pater.

Pro'98 streeft naar ,,een duurzame en sociale gemeente waar iedereen volop kansen krijgt en met plezier en respect voor zijn eigen leefstijl kan wonen en werken.'' De partij heeft momenteel zes zetels in de gemeenteraad.