• ...
  • ...

Een hart onder de riem

BARNEVELD Het zijn voor veel mensen zware tijden. Daarom biedt de Barneveldse Krant een gratis podium om een ander een hart onder de riem te steken.

'Veel sterkte voor de familie Tammes uit Barneveld'
,,Ik wil graag een hart onder de riem steken van Reint Tammes'', mailt Tijmen van Ginkel uit Barneveld. ,,Reint is jarenlang trouw vrijwilliger geweest bij SDV Barneveld. Hij is drager van de gouden verenigingsspeld.Nu is Reint 80-plus en heeft hij ook een en ander onder de leden. Hij woont nog altijd in de Tollensstraat en kan nog voor zichzelf en tot voor kort voor zijn vrouw zorgen. Maar er is een enorme kink in de kabel gekomen In korte tijd is zijn vrouw hard achteruit gegaan en in het ziekenhuis beland. Onlangs is de vrouw van Reint naar een verzorgingshuis in Wageningen gebracht. Reint mag niet bij haar komen en kan geen contact met haar maken. Ze gaan door een onvoorstelbaar zware tijd. Ik wil de familie Tammes via deze weg graag heel veel sterkte toewensen.''

'Groeten uit Zwijndrecht'
Hallo tante Wil. Groet van Ali en Gert uit Zwijndrecht

'Veel respect voor Hilly en Jan'
,,Een hart onder de riem voor onze zorgzame moeder Hilly, die al zo lang liefhebbende mantelzorger is voor haar man, onze lieve vader Jan die al 20 jaar ziek is. Waarvan de laatste jaren zwaar zijn geweest voor beiden. Op dit moment redden ze het, wonderwel, best goed met z'n tweeën. Mijn moeder is momenteel zelf 'de thuiszorg' omdat ze een soort van in quarantaine verblijven. Veel respect voor haar dus! En voor Jan die nooit klaagt over al zijn beperkingen door zijn gezondheidssituatie. Natuurlijk respect en bewondering voor iedereen in de zorg die zich op wat voor manier inzet voor anderen in deze bizarre en onzekere tijd!'' ?
Afzender: WiBeJoKiHe

'We denken aan je!'
,,Lieve oma Brom. Omdat we nu niet bij je langs kunnen komen, en we dat heel erg missen. Doen we het maar via de krant om je te laten weten dat we aan je denken.''
Groetjes van Niek, Krista, Emma, Iris, Anne-Lynn, Sil, Femke, Jasmijn, Jette, Swen, Thijs, Luuk, Lars, Naud, Remi, Jurre en Luca.

'Een papieren kus'
Lieve opa Hoog, oma Aaltje, opa Jaap, oma Ria, opi en omi's: helaas kunnen we even niet samen knuffelen en spelen, daarom hierbij een papieren kus en dikke kruup! Tot hopelijk gauw en "geeesondheid". Liefs van Evert van den Born uit Zwartebroek.

'Laten we elkaar steunen'
,,In deze roerige tijden wil ik graag mijn cliënten bedanken. Voor het begrip dat zij mij gaven toen ik alle afspraak voorlopig moest verzetten.
Ik kan en wil de gezindheid van mijzelf en hen niet in gevaar brengen. Ook wil ik mijn lieve cliënten bedanken voor de vele steun betuigingen die ik heb mogen ontvangen.
Als klein ondernemer is het ook een strop, net als voor zovelen. Toch ben ik dankbaar en reken ik mij gelukkig met de warmte die ik van dit soort berichten krijg. Laten we elkaar steunen.'' Ingezonden door voetreflexologe Marit Klinker Souman.

'Sterkte Joop!'
Onze oud-collega Joop Brons is zeer ernstig ziek. Ondanks zijn ziekte en alle onrust door het coronavirus leeft hij erg met ons mee en moedigt hij ons aan in ons werk. Joop bedankt daarvoor en we wensen jou en Gerry heel veel sterkte met alles! Team Barneveldse Krant


Ook een bericht insturen?

In deze rubriek kun je gratis iemand een hart onder de riem steken. Denk aan bewoners van verpleeghuizen die geen bezoek meer mogen ontvangen. Of je opa en oma of andere mensen die in deze spannende tijden wel een leuke verrassing kunnen gebruiken. Natuurlijk mag je op de pagina ook mensen bedanken voor hun hulp en inzet. Ook voor foto's en kleurplaten (digitaal aangeleverd) reserveren we graag een mooie plek. Jouw boodschap in deze rubriek? Mail je bericht naar
barneveldsekrant@bdu.nl