• Backfield Rocks

Première 'Backfield Rocks': jaren '60, '70 en '80

ACHTERVELD De aftrap van het eerste Backfield Rocks festival in Achterveld staat zaterdag 12 oktober op de rol. Het programma is divers met de inmiddels bekende rockband AfterBurn als aanjager met support van DJ Bolleknak, Toffe Ton en Wilma B. De melodieuze rockmuziek uit de jaren '60, '70 en '80 staat centraal in Ons Gebouw aan de Hessenweg 214 in Achterveld. De de organisatoren verwachten naar eigen zeggen veel liefhebbers uit de regio Barneveld en omgeving.

Rockhelden uit die tijd die voorbijkomen zijn onder meer ZZ TOP, Golden Earring, Deep Purple, Steppenwolf, Van Halen, Prince, Guns & Roses, Genesis, Metallica, Herman Brood, The Scene, Pearl Jam, Gary Moore, White Snake, Chilli Peppers, Nirvana en Queen.

Het programma start om 21.00 uur (de zaal is vanaf 20.00 uur open) en is doorlopend met live-band en DJ en gaat door tot na middernacht. Geluid en lichtshow is professioneel en sfeervol.

De kaarten kosten in de voorverkoop € 15,- (aan de zaal € 20,-) en zijn verkrijgbaar bij Muziekhandel Van Willigen in Barneveld, De Roskam in Achterveld en The Phonehouse in Voorthuizen.

De netto-opbrengst gaat naar een goed doel: Zorgmanege Zwanenburg in de Glind.