• Opsporing Verzocht
  • ...
  • Opsporing Verzocht

Politie toont beelden moordenaars Djordy (video)

BARNEVELD De politie heeft dinsdagavond in het tv-programma Opsporing Verzocht beelden getoond van de moordenaars van de Barneveldse dj Djordy Latumahina. De politie is nog op zoek naar drie mannen. Tijdens de uitzending kwamen al twintig tips binnen.

Latumahina werd op 8 oktober vorig jaar doodgeschoten in een parkeergarage in Amsterdam. Zijn vriendin raakte daarbij ernstig gewond en ondervindt nog dagelijks de gevolgen van haar verwondingen. Bij hen was tijdens de moord ook hun dochtertje van 2 jaar.

AANHOUDINGEN Eerder op dinsdag maakte de politie bekend dat het waarschijnlijk gaat om een vergissing, iemand anders was het doelwit. In de omgeving van Amsterdam waren vijf personen aangehouden, maar de uitvoerders van de moord lopen nog vrij rond. Daarom maakte de politie dinsdagavond de beelden openbaar van de verdachten. De beelden zijn gemaakt door bewakingscamera's en oplettende buurtbewoners.

BELONING De politie vraagt wie de mannen herkent. Mensen die informatie hebben kunnen contact opnemen via 0800-6070. De Hoofdofficier van Justitie in Amsterdam heeft een beloning uitgeloofd van 25.000 euro voor de gouden tip die leidt tot de oplossing van deze zaak.