• Politie Ede

Politie zoekt neusbijter

EDE De politie van Ede is op zoek naar een neusbijter. Camerabeelden van de mishandeling zijn al in onderzoek, maar de politie zoekt ook naar getuigen en de dader zelf.

In de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 december 2018 is een jongen door een andere jongen in zijn neus gebeten. Dit gebeurde tijdens een stapavond in een café op het Museumplein in Ede. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan en verklaarde daarin dat hij probeerde een ruzie te sussen tussen twee voor hem onbekende jongens. Uit het niets werd hij hierbij door een van deze jongens in zijn neus gebeten.

Door de mishandeling heeft het slachtoffer een behandeling in het ziekenhuis moeten ondergaan en zijn er onder meer tien hechtingen gezet. ,,Het valt maar te hopen dat er geen sprake is van blijvend letsel'', aldus de politie op Facebook.

Mensen met informatie kunnen zich melden bij de politie. ,,Heb jij meer informatie over deze opvallende en laffe mishandeling, laat het ons weten. Dat kan op tel. 0900-8844 of anoniem via tel. 0800-7000. Het referentienummer is 2018568009.''