• Ubik

Redactie in de bediening bij Abonnee-diner Barneveldse Krant

BARNEVELD Voor het laatste nieuws schuift u maandag 4 februari aan in restaurant La Delizia in Barneveld. Kok Rami heeft voor deze speciale avond tijdelijk personeel aangenomen, met weinig horeca-ervaring. De redactie van de Barneveldse Krant…

Onder anderen Erik Roest, bekend van zijn column de Zevensprong en verslaggevers Wouter van Dijk en Jannes Bijlsma zijn aanwezig. Net als Joop Brons van de rubriek ´Vrogger´ en Frida Noordzij van ´Over eten´. De journalisten serveren u een Italiaans keuzemenu (drie gangen). Soep, pasta/pizza en tiramisu/koffie/thee. Tussen alle lekkernijen door praten we u bij over de laatste ontwikkelingen bij de Barneveldse Krant, horen we graag uw mening en kunt u al uw vragen stellen.

U bent vanaf 17.00 uur welkom in het restaurant aan het Dijkje 11. Er is in totaal plek voor negentig eters (vol=vol). Uiteraard mag u als abonnee ook introducees meenemen.

Tickets voor het driegangenmenu zijn verkrijgbaar voor een gereduceerd tarief van 12 euro. Bestel ze eenvoudig via barneveldsekrant.lezerspassie.nl/diner Dat is mogelijk tot 22 januari.