• Pauw Media

Stemming goed doel haringparty (gesloten)

[BARNEVELD] De redactie van de Barneveldse Krant heeft uit een flink aantal inzendingen vijf lokale goede doelen geselecteerd die kans maken op de opbrengst van de haringparty. Dit netwerkevenement voor relaties houdt BDUmedia/Barneveldse Krant woensdag 13 juni in samenwerking met cateraar De Preuverie bij kasteel De Schaffelaar.

Via onderstaande link kunt u een keuze maken uit één van de genomineerde goede doelen. Stemmen is mogelijk tot donderdag 31 mei 12.00 uur. Het goede doel met de meeste stemmen ontvangt 13 juni de opbrengst van de veiling van een vaatje Hollandse Nieuwe tijdens de haringparty.

De uitslag wordt bekendgemaakt in de Barneveldse Krant van vrijdag 1 juni.

Hieronder per goed doel een korte toelichting.

1) Inloophuis Perron16 in Voorthuizen houdt activiteiten voor jong en oud en is (bijna) dagelijks geopend. Meer informatie op www.perron16.nl.

2) Ons Bedrijf in Barneveld is een organisatie voor begeleid werk en dagbesteding. De stichting wil graag een overkapping maken voor haar medewerkers met wat stoelen, banken en tafels. Meer informatie op www.onsbedrijfbarneveld.nl.

3) Stichting Present ,,slaat in Barneveld een brug tussen mensen die hulp nodig hebben en mensen die hulp aanbieden''. Meer informatie op www.presentbarneveld.nl.

4) Hospice Barneveld, onderdeel van zorgcentrum Norschoten, biedt ,,een geborgen plaats voor mensen met een korte levensverwachting''. Eén van de wensen is een verrijdbare sta-op-stoel. Klik hier voor meer informatie. 

5) Vrienden van De Rozelaar werft fondsen voor cliënten van De Rozelaar, die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt in de regio Barneveld. De vrienden zijn onder meer op zoek naar geld voor een Tovertafel, een interactief apparaat voor mensen met een beperking. Klik hier voor meer informatie over Vrienden van De Rozelaar.