• Eco Fields

Unieke kalverendans bij Eco Fields

WEKEROM Eco Fields in Wekerom staat zaterdag 13 april in het teken van de kalverendans. Dan mogen namelijk voor het eerst de kalveren naar buiten. Toeschouwers zijn hierbij van 09.00 tot 12.00 uur welkom bij Eco Fields aan de Matendijk 1 in Wekerom.

,,Dat koeien naar buiten gaan zien we natuurlijk wel vaker, maar bij Eco Fields gaan de kalveren naar buiten. Als enige biologische kalverenhouderij in Nederland zorgen we er al jaren voor dat onze kalveren een groot deel van het jaar naar buiten kunnen. Dit jaar maken we daar een feestje van en iedereen is uitgenodigd'', stelt Martine Floor-Bron namens Eco Fields. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Het programma van de kalverendans op zaterdag 13 april is als volgt: 09:00 uur: Inloop, ontvangst met koffie, bedrijfsfilm en kennismaking met Bart en Marina Boon (oprichters en eigenaar van Eco Fields) en de medewerkers. 10:00 uur Ronde 1: de eerste groep kalveren gaat naar buiten. Aansluitend is er een rondleiding bij Eco Fields. 11:00 uur Ronde 2: de tweede groep kalveren gaat naar buiten. Aansluitend is er een rondleiding bij Eco Fields. 12:00 uur: Einde.

Meer info: martine@ecofields.nl of Martine Floor-Bron (communicatie adviseur Eco Fields) op 06-573 52 064.