• Robert Klein

Wie maakt de ultieme zomerfoto?

BARNEVELD Maakt u de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van BarneveldseKrant.nl en maak kans op mooie prijzen.
 

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto´s te maken. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd van BarneveldseKrant.nl?

HOOFDPRIJS Jaarlijks ontvangt de redactie honderden foto´s, van dichtbij en uit verre oorden. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie kiest de jury de winnaars. De maker van de mooiste zomerfoto wint een minuut gratis winkelen, beschikbaar gesteld door de Jumbo-supermarkten in Barneveld en Voorthuizen. Jansen 2wielers in Barneveld stelt een waardebon van 200 euro beschikbaar en verder maken deelnemers kans op vijf bakkersbonnen van 15 euro, te besteden bij Echte Bakker van der Veer in Barneveld.

SPELREGELS Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Foto's moeten in een hoge resolutie (bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd
- Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen.
- Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Maximaal één inzending per persoon
- Inzenden is mogelijk tot woensdag 22 augustus 12.00 uur. Mail uw foto met de gevraagde gegevens naar fotowedstrijd@bdu.nl

FOTOTIPS U hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: u bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto´s met mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Ook belangrijk: verstuur de originele fotobestanden in plaats van bijvoorbeeld plaatjes van WhatsApp. Die zijn over het algemeen te klein om mooi af te drukken. Veel succes!