• Wilma van Ginkel van Eigenstijl Wonen in Barneveld.

    Nanette de Jong Fotografie

De voorjaarstrend: stoere stoffen en zwarte meubels

BARNEVELD Een frisse lentebries door je interieur? Haak aan bij de allerlaatste trend en verras met stoere stoffen in combinatie met zwarte meubels of lampen van metaal of hout. Daarvan ga je zeker geen spijt krijgen.

De stoffen zijn dit voorjaar stoerder dan ooit. Grof geweven, velours en natuurlijk verkrijgbaar in allerlei kleuren. Deze stoere stoffen in lichte kleuren vormen de perfecte combinatie met zwarte meubels.

ZWART IS WARM De kille wintermaanden zijn voorbij, maar op veel dagen is het nog te koud om écht buiten te leven. Met een zwarttint haal je warmte in huis. En het mooie is: je hebt de zwarte meubels dit voorjaar voor het uitkiezen. Het aanbod is groter dan ooit. Ook een donkere wand blijft een echte eyecatcher. Zeker in combinatie met een stijlvol glasschilderij.

ALLEMANSVRIEND ZWART Zwart is een allemansvriend. Grote kans dat je zwarte meubels naadloos aansluiten bij je houten vloer en de rest van het interieur. Zwart verbindt en zorgt voor eenheid in je inrichting. Zowel in moderne, klassieke als vintage woonstijlen is zwart een garantie voor warmte en sfeer.

SPANNENDE CONTRASTEN Je hoeft geen binnenhuisarchitect te zijn om naar hartelust te kunnen combineren met zwarte meubels. Okergeel, groen en roestbruin zijn hipper dan hip, maar ook andere kleuren zijn een garantie voor succes. En door verschillende texturen toe te passen, maak je de inrichting nóg sfeervoller. Met zwart is bijna elke combinatie mogelijk.

DONKER ÉN LICHT Wat zijn ze stoer die zwarte, stalen lampen. Verkrijgbaar in allerlei maten en vormen. En als het licht brandt, zorgen ze voor een warme gloed. Jouw woonkamer is deze lente licht en donker tegelijk, maar vooral heel gezellig. Zeker als je aansluit bij de trend van dit moment door meerdere hanglampen te groeperen.

TE INTENS? Vind je zwart te intens en durf je het toch niet aan om met deze tint je interieur te stylen? Donkergroen, donkerblauw of antraciet kunnen een goed alternatief zijn. We helpen je graag bij het onderzoeken van de vele mogelijkheden om je woning helemaal naar eigen wens en smaak in te richten. Inspiratie opdoen? Onze showroom is compleet vernieuwd. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een sfeervolle start van het voorjaar.

Aangeboden door Eigenstijl Wonen in Barneveld