• De Rozelaar heeft een nieuwe uitstraling!

    edronevideo (Edgar Walterbos)
  • De Rozelaar heeft een nieuwe uitstraling!

    edronevideo (Edgar Walterbos)

De Rozelaar heeft een nieuwe uitstraling!

19-09-2019, 14:42 | Lezersnieuws | Stichting De Rozelaar -

Met gepaste trots introduceert de Rozelaar een nieuwe huisstijl. Vanmorgen werd tijdens een feestelijke bijeenkomst waarbij medewerkers en cliënten aanwezig waren het nieuwe logo onthuld. 

Een logo met een verhaal

Het nieuwe logo van de Rozelaar laat zien waar we voor staan en straalt uit wie we zijn. De cliënt (de groene stip) staat letterlijk centraal in het logo. Om de cliënt heen staan de medewerkers van de Rozelaar, dit zijn de paarse elementen. Rondom de paarse elementen bevinden zich de competenties (de gele elementen) van cliënten en medewerkers. Samen werken zij aan een betekenisvolle daginvulling (competentieopbouw) zodat cliënten een eigen plek, midden in de samenleving, kunnen innemen.

Feestelijke onthulling

Tijdens de feestelijke onthulling werd het logo ‘live’ uitgelegd. Het nieuwe logo was groot in hout gemaakt. Diverse cliënten en medewerkers namen hun plaats in op het logo en zo kreeg het logo betekenis. Nadat het logo was uitgelegd, werd het nieuwe logo op de gevel onthuld, werd de nieuwe vlag gehesen en reed er een bus met nieuwe bestickering voor. De nieuwe huisstijl wordt in de komende tijd verder uitgerold.  

Midden in de samenleving

De Rozelaar is een christelijke zorgorganisatie die mensen met een verstandelijke beperking een warme plek in de samenleving biedt, door in een professionele en liefdevolle omgeving zinvolle dagbesteding en veilige woonruimte te bieden. Cliënten weten zich gezien en waardevol, midden in de samenleving!

Nieuw én vertrouwd

De Rozelaar heeft een nieuwe uitstraling, maar in de kern blijven we als organisatie wie we zijn; vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje. Vanuit onze christelijke levensvisie draagt de Rozelaar bij aan het gezien en geliefd voelen van onze cliënten. We waarderen onze cliënten om wie ze mogen zijn en ondersteunen hen bij het invullen van hun plaats midden in de samenleving.

Website

De website is ook compleet vernieuwd: www.rozelaar.nl