• Stichting Schuiteman Accountants Wandelactiviteiten overhandigd cheque aan de Rozelaar

    de Rozelaar

Stichting Schuiteman Accountants Wandelactiviteiten overhandigd cheque aan de Rozelaar

12-09-2019, 12:02 | Lezersnieuws | Stichting De Rozelaar -

Op zaterdag 18 mei vond het jaarlijkse Schuiteman Accountants Wandelfestijn plaats. Dit is een wandelfestijn in regio Voorthuizen waarbij de opbrengst ieder jaar bestemd is voor regionale goede doelen. Dit jaar was een deel van de opbrengst bestemd voor de Rozelaar, specifiek voor dagbestedingslocatie het Geldersch Erf.

Overhandiging

Tijdens een gezellig moment op locatie het Geldersch Erf werd de cheque van € 2.000 officieel overhandigd. Van deze opbrengst is een fijne loungebank aangeschaft. Deze bank is gekocht bij Pronto Wonen. Pronto Wonen heeft de bank op het Geldersch Erf aangekleed met accessoires.

Geldersch Erf

Henk werkt met veel plezier op het Geldersch Erf. Dit is een dagbestedingslocatie van de Rozelaar. Hij werkt veel buiten en geniet daar iedere dag van. Hij is vaak druk in de weer met blad harken, in de tuin helpen en het Schaffelaarse bos netjes houden. Maar als het regent werkt hij binnen, dan telt hij schroeven of doet hij ander werk. Na het werken is Henk vaak best moe en wil hij graag ontspannen. Dit doet hij, dankzij het Schuiteman Wandelfestijn, op een fijne loungebank.

Heerlijk voor de cliënten van het Geldersch Erf om even uit te rusten. Hoe fijn is het om na het werk buiten even met de beentjes omhoog te zitten.

Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke zorgorganisatie die mensen met een verstandelijke beperking een warme plek in de samenleving biedt. We bieden een veilige warme woonplek, zinvolle dagbesteding en uitdagend werk, midden in de samenleving.