Kantoorruimte zoeken zonder gedoe

26-09-2019, 08:37 |Van onze partner

Kantoorruimte nodig omdat u uit uw huidige pand groeit? Of wilt u uw bedrijf vestigen in een andere stad of zelfs land? Alles is mogelijk natuurlijk, maar wat belangrijk is dat u een kantoorruimte vindt die past bij uw wensen en natuurlijk uw bedrijf. Voordat u op zoek gaat raden we aan alvast een aantal zaken op papier te zetten. Heeft u bijvoorbeeld al nagedacht over het budget wat u te besteden hebt, het aantal vierkante meters die u nodig heeft voor uw nieuwe kantoorruimte en op welke locatie moet uw nieuwe kantoor komen te staan? Heeft Amsterdam uw voorkeur of wilt u in Rotterdam te vinden zijn voor uw klanten? Een andere mogelijkheid is dat u juist over de grens op zoek bent naar nieuwe kantoorruimte in België, Duitsland, Frankrijk of Spanje. Er is veel mogelijk en eindeloos zoeken hoeft helemaal niet meer. Wij geven u graag wat tips op het gebied van kantoorruimte zoeken, zodat u het kantoor vindt die aan al uw wensen voldoet.
 

Huren zonder makelaar
Voorheen had u vaak nog een makelaar nodig om kantoorruimte te vinden. Die tijd is voorbij. Het zoeken naar geschikte kantoorruimte hoeft ook helemaal geen lastige en tijdrovende klus te zijn. Er zijn namelijk vergelijkingswebsite waar u binnen een mum van tijd uw ideale kantoor vindt. Natuurlijk wilt u dat uw nieuwe werkplek aan bepaalde eisen voldoet. U vindt een groene omgeving belangrijk of wilt ervan verzekerd zijn dat er voldoende parkeergelegenheid is bij kantoor. Het kan ook zijn dat u vooral kijkt naar de uitstraling van het pand, het is immers wel uw visitekaartje.
 

Vergelijken kost niets
Via een vergelijkingswebsite kunt u een aanvraag indienen. Op basis van uw wensen en behoeften wordt er een kantoorprofiel opgesteld zodat er gemakkelijk gezocht kan worden naar geschikte kantoorruimten die bij u passen. Het is ook mogelijk om zelf op de website op zoek te gaan. Vul de gewenste stad in en de beschikbare kantoren worden getoond. Een goede vergelijkingswebsite om naar kantoorruimte te zoeken is SKEPP.
 

Een rondleiding bij je toekomstige kantoor
Bij iedere optie vindt u foto’s en video’s, zodat u een goed beeld krijgt van de ruimtes. Bent u enthousiast over een kantoorruimte? Plan dan direct een rondleiding in en neem een kijkje bij misschien wel uw toekomstige kantoor!