• SDC Putten

´Veelscorende aanvaller´ Knul van SDVB naar SDCP

BARNEVELD SDV Barneveld raakt komend seizoen aanvaller Rob Knul kwijt. De 26-jarige Amersfoorter verkast naar hoofdklasser SDC Putten. Knul is bezig aan zijn vijfde seizoen op sportpark Norschoten.

,,Hij is een veelscorende aanvaller, die ook op het middenveld 'op tien' kan spelen. Vorig seizoen heeft hij voor SDVB 12 keer gescoord in het jaar dat ze degradeerden uit de hoofdklasse. Afgelopen zaterdag wonnen ze 2-1 van DOS'37 en scoorde hij beide doelpunten en in de voorbereiding scoorde hij tweemaal tegen ons tijdens het '2 Brothers Veluwe Cup toernooi'. Hij heeft dus een neusje voor de goal'', stelt Marten van Wilgenburg, hoofd TC van de Puttense hoofdklasser. ,,Wij waren op zoek naar doelpunten en zijn dus heel blij met hem. We denken ook dat hij goed bij onze club past: we hebben dezelfde warme clubcultuur als SDVB.''

Knul speelde in de periode 2012-2018 voor SDV Barneveld, onderbroken door een seizoen Go Ahead Kampen, de club waar hij begon met voetballen. Ook was hij twee seizoenen actief bij Sparta Nijkerk, maar hier wist de toen 18-jarige speler niet door te breken.

In het dagelijks leven is de Amersfoorter groepsleider/mentor.