• Pauw Media

Barneveldse smaakmaker Laghmouchi blijft langer bij GVVV

BARNEVELD Het Veenendaalse GVVV en Barnevelder Soufiane Laghmouchi (27) zijn nog minimaal een seizoen aan elkaar verbonden. De buitenspeler heeft

dinsdagavond zijn ja-woord gegeven aan de club uit de tweede divisie.

De baltovenaar gaf voor de winterstop aan eerst te willen genieten van de feestdagen, voordat hij voor zichzelf de knoop doorhakte. Dat is dus gedaan en daardoor is GVVV verzekerd van nog één seizoen met de Barnevelder op de flanken.

,,Ik voel mij hier goed", aldus Laghmouchi. ,,Er gingen wat geruchten rond dat er clubs geïnteresseerd waren, maar er is niets concreets gekomen. Daarnaast heb ik het hier naar mijn zin, is de selectie en staf goed en draaien we prima mee in de competitie. GVVV en ik waren er dan ook snel uit."

Sinds zijn komst naar GVVV doet de oud-prof het uitstekend. Zo stapte hij in de winterstop van 2017 over uit Zweden en was hij direct smaakmaker. Op de vraag of hij het profvoetbal nu definitief vaarwel heeft gezegd, is hij duidelijk. ,,Nee, dan zal ik nooit doen. Het liefst ben ik natuurlijk nog prof en voetbal ik elke dag, maar je moet ook realistisch zijn."

Daar zijn ze in Veenendaal alles behalve rouwig om, want met Laghmouchi heeft het goud in handen. In het huidige seizoen staat de teller alweer op acht doelpunten en vijf assists. ,,Dat moeten minimaal dubbele cijfers worden", zegt hij strijdlustig.