• raak! communicatie

Eredivisietrainers openen SDVB Business Lounge

BARNEVELD De SDVB Business Lounge is woensdagavond officieel geopend. Onder toeziend oog van zo´n honderdvijftig belangstellenden onthulden AZ-trainer John van den Brom en Ajax-trainer Alfred Schreuder het logo op de buitenmuur.

De Business Lounge is gevestigd op de eerste verdieping van de nieuwe kantine van de voetbalclub. Met de nieuwe ruimte gaat een langgekoesterde wens van de businessclub in vervulling. In de oude situatie was sprake van ruimtegebrek, waardoor noodgedwongen vrijwel alle activiteiten buiten de deur moesten worden houden. In de SDVB Business Lounge is ruimte genoeg om ook grotere evenementen te organiseren voor de circa honderdtwintig leden. Door een schuifwand te openen kan de bestuurskamer bij de lounge worden betrokken en dan is er ook nog het dakterras met uitzicht over de velden.

Voordat de officiële opening plaatsvond, blikten Van den Brom en Schreuder kort terug op het Eredivisieseizoen en de situatie bij hun clubs. Amersfoorter Van den Brom had desgevraagd ook nog wel een advies voor clubs als SDVB: investeer in de jeugdopleiding. Hij verwees naar zijn club AZ, waar de laatste jaren meerdere jeugdspelers hun debuut in het eerste elftal maakten. ,,Het publiek vindt dat prachtig.´´