• DWK
  • DWK

Ereplaatsen DWK bij 'Swimkick'

BARNEVELD DWK heeft zaterdag verschillende ereplaatsen gepakt bij het Swimkick-Minioren-circuit in Vaassen. De jonge delegatie behaalde verscheidene kleuren eremetaal.

Op het programma stonden 25 meters voor de net beginnende wedstrijd-zwemmers, 50 meters voor de meer gevorderde zwemmers en 100 meters voor de minioren.

Op de 25 meter (m) vrije slag en schoolslag zwom Elin Baars naar een tweede en derde plaats en eindigde Quinn Frunt twee keer op de eerste plaats. Yanou Vaessen startte op de 25 m rugslag en vrije slag. Ze eindigde twee keer op de eerste plaats.

Lili Oosting zwom de 50 m schoolslag en 50 m vrije slag. Ze behaalde op de vrije slag het zilver en zwom op de 50 school een nieuw persoonlijk record.

Bas van Daatselaar, Sanne van de Pol en Lotte Schimmel zwommen de 50 m vrije slag en 50 m rugslag. Alle drie de zwemmers zwommen persoonlijke records op beide afstanden. Schimmel eindigde op de 50 m rug op de derde plaats.

Laura Volkers zwom voor het eerst de 50 m vlinderslag en eindigde op een mooie eerste plaats. Op de 100 m rugslag eindigde ze op de tweede plaats in een nieuw persoonlijk record.

Zaterdag staat de Valleiwedstrijd in Veenendaal op de rol.

Op de foto de jonge delegatie van DWK.