Gehavend Spirit kan niet stunten bij koploper

VOORTHUIZEN Spirit heeft niet kunnen stunten tegen koploper NKC'51. De Voorthuizenaren bleken al snel een maatje te klein te zijn voor de Nijverdallers en verleggen het vizier snel naar de belangrijke duels tegen Sparta en Revival die op het programma staan.

,,Vooraf hoop je te stunten, maar na tien minuten staat NKC al ruim voor'', aldus coach Ferry Hakstege. ,,In een time-out geef je dan aan om volle bak door te gaan. Dat NKC er zoveel scoort, maakt mij niet zoveel uit; dat wij er zelf 22 maken tegen een ploeg als NKC is des te knapper.''

Vijf van de treffers kwamen op conto van oudgedienden Michelle van Beek en Inge Schattenberg; zij vervingen twee zusjes van Van Puurveen. Anneke van Puurveen is al langer geblesseerd; zaterdag ontbraken Linda van Puurveen (geblesseerd) en Eline Kieft (ziek) eveneens.

Doelpunten: Richard van Beek 5, Michelle van Beek 4, Rosalie van der Stege 3, Rutger Sloothaak 3, Rens Terpstra 2, Danny van Burken 2, Inge Schattenberg 1, Yvette van den Hudding 1, Djino Mota 1.