• Rick Degenaar keert volgend voetbalseizoen terug bij Lunteren.

    Theo Beumer

Goalgetter Degenaar keert terug bij Lunteren

LUNTEREN Al meer dan honderd goals scoorde Rick Degenaar in het eerste van Lunteren en daar gaan er vanaf volgend seizoen ongetwijfeld nog een paar aan toegevoegd worden. De 27-jarige spits verlaat SDV Barneveld en is na dit voetbalseizoen te bewonderen in het gele shirt van de tweedeklasser. 

Jeroen van der Veer

,,Ik volg mijn hart en gevoel", aldus de topscorer van eersteklasser SDVB. ,,Dit heb ik altijd gedaan en dat doe ik nu weer. Toen bekend werd dat ik ging vertrekken uit Barneveld, zei mijn gevoel direct dat ik terug moest keren naar Lunteren. De club en ik hadden vervolgens niet lang nodig om eruit te komen."
Het is al langer bekend dat Degenaar van zijn hart geen moordkuil maakt en dat is nu ook niet anders. Dit seizoen scoort hij aan de lopende band in de eerste klasse bij SDVB, maar een gebrek aan waardering deed hem besluiten te vertrekken. 
De Lunteraan ging enkele jaren geleden van Lunteren naar SDC Putten om aan het hogere niveau te ruiken. ,,Het is voor mij allemaal begonnen bij Lunteren en dat ben ik nooit vergeten. Met een rugzak vol bagage keer ik nu terug. Zeker niet om af te bouwen, want ik wil vlammen bij Lunteren."
Rick Degenaar gaat op De Wormshoef weer samen gaat spelen met zijn broertje Max. ,,Dat heeft zeker meegespeeld bij mijn beslissing", bekend de oudste van de twee. ,,Soms kan ik hem wel achter het behang plakken, maar het blijft toch je kleine broertje. Leuk om samen met hem de verdedigers in de tweede klasse gek te gaan maken."