• Speelsters en oud-speelsters namen op indrukwekkende wijze afscheid van clubicoon Rijk Kelderman.

    Gerwin van Luttikhuizen

KapMakelaardij/SSS met 3-1 onderuit. ,,Het was het allemaal net niet''

BARNEVELD KapMakelaardij/SSS is de tweede competitiehelft begonnen met een 3-1 nederlaag. In Weerselo waren de onderlinge verschillen minimaal, maar maakte de thuisploeg in de slotfase het verschil. ,,Het was het allemaal net niet'', aldus Joost Samsom.

De SSS-coach zag 2 teams die weinig voor elkaar onderdeden. SSS begon het duel goed en wist de eerste set met 24-26 binnen te halen. Ook in de tweede set waren er winstkansen, maar met ondermeer 2 foute services en wat passfouten wist Wevo toch langszij te komen door de set met 25-23 te pakken. ,,Misschien missen we toch wat ritme. Ik vond dat we passend wat minder speelden. Nu gaan we met 1 puntje naar huis en daarmee hebben we onszelf toch tekort gedaan''.

Samsom paste regelmatig een dubbele wissel toe, waarbij Lisanne Samsom en Sandra Otse in de ploeg kwamen. Ook een 10-5 voorsprong in de derde set bleek geen garantie voor winst want op 21-21 was het toch Wevo dat met enkele goeie aanvallen de winst pakte. De vierde set kende eenzelfde scenario met Wevo als winnaar.