• De jeugd van ODIK kan gebruik maken van spullen om thuis te oefenen.

    Pauw Media

ODIK helpt jeugdleden met 'thuiskorfbal'

BARNEVELD De korfballers van ODIK kunnen voorlopig nog niet in clubverband spelen of trainen. De Barneveldse korfbalvereniging stelt daarom gratis korfbalspullen ter beschikking voor jeugdleden die graag thuis hun sport willen beoefenen. De leden kunnen een paal, een korf, een voetstuk en een bal lenen.
,,Omdat we willen dat zoveel mogelijk kinderen kunnen blijven korfballen, kan men 1 korfbalpaal en 1 bal per gezin lenen,'' zo maakt de club duidelijk op haar website.
Belangstellenden kunnen mailen of appen met Gilbert Punt (gilbert89@hotmail.com of 06-50469463). De leden kunnen de paalhoogte doorgeven en wat voor bal men wil lenen.
De leden kunnen de spullen dinsdag 31 maart tussen 18.00 uur en 19.00 uur ophalen bij sportpark Oosterbos. Men kan de spullen ook laten bezorgen. Dat kost 5 euro. De spullen worden op dinsdag 31 maart bezorgd tussen 19.00 en 22.00 uur.
In het bericht aan de leden vraagt ODIK haar leden om een foto of filmpje te maken waarop te zien is dat men rond het huis aan het trainen is. De beelden kan men mailen naar nieuws@odik.nl. ,,Dan delen we jouw berichtje op Facebook of Instagram,'' zo laat de Barneveldse club weten.