Ongelukkige nederlaag VV Barneveld tegen VIOS

BARNEVELD Tot de 89e minuut hield Barneveld met tien man spelend VIOS op 1-1. Daarna kwam VIOS door een toevalstreffer op voorsprong om er in de blessuretijd nog een doelpunt aan toe te voegen.

Barneveld begon goed. Adem Sanli won een duel en zette na een een-tweetje met Albert Tamara Barneveld op een 0-1 voorsprong. De voortzetting van Barneveld was echter niet scherp genoeg en VIOS verkreeg een veldoverwicht dat in de 27e minuut tot de gelijkmaker leidde. Uit een hoekschop kopte Hosea Sahetapy de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman; 1-1. Barneveld kwam niet in zijn spel en tot overmaat van ramp werd Coen Fieret door de warrig fluitende scheidsrechter Gidding met rood van het veld gestuurd. Hij zou na een overtreding op hem, waarvoor niet gefloten werd, een trappende beweging hebben gemaakt. Vlak voor de rust werd Albert Tamara in het strafschopgebied neergelegd en werd Barneveld ook nog een penalty onthouden.

In de tweede helft werd de wedstrijd steeds slechter. Beide partijen leden veel balverlies en slaagden er niet in kansen te creëren. De wedstrijd stevende af op een gelijkspel, maar duurde voor Barneveld twee minuten te lang. Een voorzet van Noah Tuasela viel via de binnenkant van de tweede paal in het doel; 2-1. Even later scoorde Jelle Pol op slag van het eindsignaal de 3-1.