• In de Hoofdklasse won Crew Licht & Geluid met 3-0 van EeStairs. Jordi Duits tekende voor het slotakkoord.

    Partycentrum Veluwehal-competitie

Solide winst voor Hofland

BARNEVELD De zaalvoetballers van Hofland Architecten hebben een solide zege geboekt in de Hoofdklasse van de Partycentrum Veluwehal-competitie. Het duel tussen Hofland Houtbewerking en Van Dijk werd gestaakt.

HOOFDKLASSE Na geregeld commentaar op de leiding door de 'houtbewerkers' vond de scheidsrechter het welletjes. Bij een 2-2 tussenstand werd het duel gestaakt. Resultaat: 5-0 voor Hofland. De architecten overtuigden niet heel erg, maar wonnen wel, met 3-1 van Centrum Evers. Crew kwam ook tot drie treffers in de met 3-0 gewonnen confrontatie met Eestairs.

EERSTE KLASSE Puntenverlies voor de ranglijstaanvoerder in de eerste klasse, Garantie-Auto.nu. Het werd 3-3 tegen Qualifix. De Hebberd - waar Kristiaan Heimgartner tot drie treffers kwam - deed van zich spreken middels een 7-1 overwinning op Easytape. Sennema kwam tot zes treffers in het duel met Dijkman; 6-3. De Valk ging gevoelig onderuit. Scania Barneveld (Ronald van Uffelen drie keer) won met 5-2.

TWEEDE KLASSE Hier maakte de koploper geen fout hoewel puntenverlies voor Fieret wel op de loer lag. Van den Burg werd met 5-4 aan de kant geschoven. Het topduel tussen ERBA en GERO werd door laatstgenoemde formatie in winst omgezet. Het werd uiteindelijk 3-2. Herbert schreef ook weer drie punten bij op de conduitestaat. Netbasics werd met 4-1 verschalkt.

DERDE KLASSE Hier kwam de nummer 1, Chloris tot maar liefst elf doelpunten. Onderweegs werd met maar liefst 11-3 verslagen (zeven treffers van topscorer Bob van den Hudding). Van Hunnik - waar Wim van Cappellen maar liefst zes keer scoorde - was ook goed op schot tegen Van de Vis; het werd 8-5. Saglam (drie goals van Murat Ozkaya) en Jacobus Hoeve maakten het ook spannend tot aan het einde met eerstgenoemde als winnaar; 4-3. De Tegelzetters kwamen ook tot een driepunter; Nummer 12 kwam er niet aan te pas; 5-3.

DAMES Bij de dames stond er maar één duel op de rol. Aluzon Ede en U-niq kwamen beide tot drie treffers bij het 3-3 gelijkspel in de Veluwehal.