Tafeltennissers Florijn doen goede zaken in Trefpunt

VOORTHUIZEN In de Blue Label/RVM Bouw bedrijfstafeltenniscompetitie zijn de deelnemers aan de kampioenspoules bekend. Nadat 't Trefpunt, Schildersbedrijf Van de Beek en Van de Kamp Wand en Plafond zich in de eerste klasse vorige week al geplaatst hadden, voegde Autobedrijf Florijn zich daar maandagavond nog aan toe. In de tweede klasse plaatsten BoB, Struik Foods, OVM 1 en Trio Tech zich voor de kampioenspoule, die op maandagavond 5 maart van start gaat.

In de eerste klasse won koploper 't Trefpunt met 7-3 van Florijn. Orhan Özkaya (3), Kemal Sariusta (2) en Erol Saglam (1) wonnen zes enkelspelen en het dubbel. Pieter de Koning (2) en Piet Koster(1) pakten voor Florijn net voldoende punten om de plaats in de kampioenspoule veilig te stellen. Joop van Doornik, Johan Lankamp en Robert van der Mast lieten met Van de Kamp tegen Joba Boys geen punten liggen en wonnen met 10-0. Van de Beek kon wegens ziekte slechts twee man achter de tafel brengen. Paul Versteeg en Gijs Duits wonnen hun enkels en het dubbel. Tegenstander Van den Hul & Luigjes kreeg drie punten cadeau, zodat de eindstand 7-3 werd. Bert Schalk, Gert Schalk en Tjitte Swart, die verloor van Remco van Maanen, wonnen met Blue Label met 9-1 van RVM Bouw.

In de tweede klasse versloegen Thomas Gijsbertse, Hans van Middendorp en Wim Gijsbertsen met Struik Foods met 10-0 Café de Moriaan. Michel Lindeman, Christian Bisschop en Klaas van de Glind wonnen met koploper BoB vijf enkelspelen en het dubbel. Net voldoende om Stijn van Dongen, Jan van Middendorp en Leon Eikendal van OVM 1 met 6-4 te verslaan. Cees de Haas en Harry van Rijckevorsel pakten zes punten met Lorax Optiek tegen OVM 2, dat via Paul Dekker en Otto van Middendorp met winst in drie enkels en het dubbel vier punten meepakte. Ton van Mil, Han Wiedeman en Hans Nijholt deelden met Broekhuis Opel de punten met Tjeerd Vonhof, Martin de Vries en Ton van den Heuvel van Trio Tech.