• Celine van Beek werd Brabants kampioen in Nuland.

    Flying Bikes

Van Beek Brabants kampioen 2018

Allereerste kampioenstrui voor talent

BARNEVELD Celine van Beek is afgelopen zaterdag Brabants kampioen geworden. De Flying Biker deed dit in de categorie 6/7.

In totaal zeventien Flying Bikers vertrokken in de vroege ochtend naar FCC Nuland voor het Brabants Kampioenschap. Het was een prachtige zonnige dag en iedereen had er zin in wat veel finaleplaatsen opleverde.

Celine van Beek (meisjes 6/7) wilde op het podium komen en gaf in de finale alles wat ze had en boven haar verwachting werd ze eerste. Het betekende haar eerste kampioenstrui. Milou Hagen reed naar een derde plek. May-Lynn Romijnsen eindigde als vierde.

Ronny van Deelen (jongens 12 jaar) moest en zou de finale halen. Hij wist zelfs een manchewinst te behalen, de halve finale wist hij ook makkelijk door te komen, dus plaatste hij zich voor de finale. Hij had niet zijn ideale startplek want hij zat aan de buitenkant dus kon niet makkelijk binnendoor komen in de eerste bocht maar hij werd toch zesde.

Evita Brussen (meisjes 16 jaar en ouder) reed zeer sterk in de manches en plaatste zich voor de finale. Daarin werd ze uiteindelijk zevende.

Verdere finaleplaatsen waren er voor Naël Mudde (jongens 7 finale, 4e), Anne-Claire Romijnsen (meisjes 8/9 finale 3e), Guus Klinker (jongens 10 finale 4e), Julia van den Brink (meisjes 12/13 finale 5e), Ruben Boorsma (jongens 14 finale 8e), Justin van den Brink (jongens 15 finale 3e), Rik Ouwendorp (jongens 16/17 finale 2e) en Jurre Alma (jongens 16/17 finale 4e).