• De damesselectie van SSS krijgt het komende seizoen de nodige mutaties.

Veel mutaties bij SSS-dames

BARNEVELD De damesploeg van KapMakelaardij/SSS krijgt het komende seizoen te maken met de nodige mutaties. In de laatste thuiswedstrijd van SSS tegen WVC Volley werden Daniëlle Bosman en Sandra Otse al uitgezwaaid. Trainer/coach Joost Samsom gaf al aan dat de kans groot was dat meer speelsters zouden vertrekken.  

Inmiddels is duidelijk dat ook Heleen van der Heijden (kind van de club), Danisha Willems en Lisanne Samsom SSS gaan verlaten. Van spelverdeelster Lisanne Samsom is bekend dat zij het avontuur aangaat bij topdivisionist SV Dynamo in Apeldoorn. De nieuwe club van de overige speelsters is nog niet bekend omdat die nog even wachten met hun persmoment.

TROTS SSS-coach Samsom laat weten het uiteraard jammer te vinden dat deze talentvolle speelsters het team gaan verlaten, maar is tegelijkertijd trots dat SSS deze meiden kan afzetten op een hoog niveau in het Nederlandse volleybal. Tegelijkertijd meldt Joost Samsom dat de nieuwe selectie voor het komende seizoen al vaste vormen begint aan te nemen. SSS heeft de selectie weer op 11 man en hoopt op korte termijn helemaal rond te zijn. 

,,Ik kan alvast melden dat we Charlotte de Feiter aan boord hbben gehaald. De 20-jarige van Scylla afkomstige passer/loper speelt al vanaf haar 15e bij Scylla in het eerste team. De ploeg uit Wageningen degradeerde het afgelopen seizoen uit de eerste divisie en komt net als SSS het komend seizoen uit in de tweede divisie.