• Mariëlle van Beek

Vier titels voor Flying Bikes in Midden Nederland Cup

KOOTWIJKERBROEK In Bussum bij de FCC De Kombocht werd zaterdag de laatste wedstrijd voor de Midden Nederland Cup gereden. Deze competitie bestaat uit vier wedstrijden tussen de BMX'ers van NCC Nijkerk, The Wheely's uit Baarn, FCC De Kombocht (Bussum) en de Flying Bikes. De beste 3 wedstrijden tellen mee voor het eindklassement. De fietscrossers uit Kootwijkerbroek eindigden als tweede. Vier rijders van Flying Bikes werden individueel kampioen.
In de jongste categorie (jongens 6, meisjes 7) is Celine van Beek kampioen geworden. Clubgenoten Milou Hagen en Job van Miltenburg volgden als tweede en derde. Jack Vaarkamp (vierde), Noud Hagen (vijfde), Maxim Bouw (zesde), Floris Vermeer (zevende) en Luca van Westerneng (negende) eindigden ook bij de beste tien.

Daan de Vries werd kampioen bij de (jongens 7, meisjes 8). Noah Dijkman behaalde een zevende plaats.

Luca van Wikselaar (jongens 11, meisjes 12) reed zich met een ruime voorsprong naar de eerste plaats op het podium. Nieuwkomer Christian Bettink kon maar aan twee wedstrijden meedoen en eindigde als tiende.

Ronny van Deelen (Jongens 12, meisjes 13) ging alle wedstrijden met de winst naar huis, Milan Ouwendorp reed een sterke competitie en werd derde.

Bij de jongens 13/meisjes 14 was het een nek aan nek race. Fabian Jansen werd tweede net voor Daan van Essen, die als derde eindigde.