Visscher keert terug op oude nest

VOORTHUIZEN Spirit heeft zich versterkt met Desiree Visscher. De 19-jarige korfbalster komt over van SKF waar ze bezig is aan haar laatste jaar als junior.
Visscher is afkomstig uit Voorthuizen en begonnen bij Spirit. Ze maakte twee jaar geleden de overstap naar SKF om daar op het hoogste niveau van Nederland voor A-junioren te kunnen korfballen. Visscher ziet veel potentie in de jonge groep bij Spirit en kijkt er naar uit om weer op het oude vertrouwde nest te gaan korfballen.
Trainer Ferry Hakstege is erg blij met de komst van Visscher naar Spirit. ,,Uiteraard zijn we als vereniging erg blij dat Desiree volgend seizoen bij ons speelt. Desiree is enorm veelzijdig met specifieke kwaliteiten. We willen met Spirit volgend jaar verder bouwen met de talentvolle jeugdspelers die we hebben,'' vervolgt de hoofdtrainer, die zijn contract verlengd heeft. ,,Desiree past perfect in dit plaatje en we worden als selectie alleen maar sterker. Het is goed om te zien dat we als vereniging aantrekkelijk zijn om te komen korfballen, ook voor spelers die uit de hoofdklasse voor junioren komen.''