• Evert Bouw links op de foto.

    Ted Walker

Evert Bouw per direct weg bij Lunteren

LUNTEREN Evert Bouw (25) is met directe ingang opgestapt bij voetbalvereniging Lunteren. Donderdagavond leverde de rechterverdediger zijn spullen in.

,,Afgelopen week stond ik tegen FC Horst wissel. En dat zou ik zaterdag tegen Veensche Boys weer staan. Dat vind ik onterecht. Ik kan mij in die beslissing van trainer Dennis van den Berg niet vinden. Overigens is dat niets persoonlijk tegen hem. Het is gewoon een aardig kerel.''

,,De reden was dat ik uit vorm zou zijn. Dat vind ik niet. Misschien is zo'n beslissing te stoppen wel heel snel genomen. Maar zo ben ik nu eenmaal. Ik voel me genaaid en heb er geen zin meer in.''

Bouw gaat de tweede seizoenshelft spelen voor SDS 3. ,,Ik heb bij de KNVB geïnformeerd. Dat is toegestaan. Dat wil overigens niet zeggen dat het zeker is dat ik daarna voor het eerste van SDS ga spelen. Dat moeten we de komende tijd maar eens bekijken'', besluit Evert Bouw.

,,Evert zat afgelopen zaterdag voor het eerst op de bank. Hij had daar enorme moeite mee en wilde niet verder. Wij hebben nog geprobeerd hem op andere gedachten te brengen, maar zijn besluit staat vast. ,,Heel jammer'', reageerde Dennis van den Berg.

Evert Bouw dus direct is vertrokken Inmiddels is het ook bekend dat Jordi Duits en Freek van Wijk aan het einde van het seizoen vertrekken. Enerzijds heeft dit te maken dat Lunteren meer op de Lunterse toer wil. Anderzijds wil Duits in een lager elftal afbouwen terwijl Van Wijk op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.