• De vorige editie van New Years Party Barneveld trok zo´n vijftienhonderd bezoekers.

    New Years Party Barneveld

´Hazes´ komt naar Barneveld

BARNEVELD Hazes-vertolker Lesley Williams is de hoofdact van New Years Party Barneveld. Het feest vindt traditiegetrouw plaats in de Veluwehal in Barneveld. Voor feestgangers uit Voorthuizen, Stroe en Kootwijkerbroek is er gratis vervoer met pendelbussen.

Organisatoren Robin Kinsbergen en Mark Dokter zijn vastbesloten om ,,de grandioze editie´´ van 2018 te overtreffen. Ruim vijftienhonderd bezoekers vierden toen in de Veluwehal de start van het nieuwe jaar, opgezweept door de muziek van het feestteam en meerdere dj´s. Het feest was toen uitverkocht.

HAZES Voor de komende editie heeft de organisatie Hazes-vertolker Lesley Williams gestrikt. ,,Hazes is de basis van elk feest. Daarover zijn wij het als organisatie unaniem eens. Dit jaar brengen we met NYPB een ode aan de grootste volkszanger die Nederland ooit gekend heeft. Lesley Williams staat bekend als de meest realistische Hazes=act van Nederland. Wie ooit op het Mega Piraten Festijn is geweest zal dat beamen. Duizenden mensen zingen mee met klassiekers als ´Bloed zweet en tranen´, ´Zij gelooft in mij´ en ´Kleine jongen´.´´ Naast Williams verzorgen meerdere dj´s de muziek. De landelijk bekende DJ Galaga sluit tussen 04.00 en 05.00 uur het feest af.

Het feest begint om 01.00 uur op Nieuwjaarsdag. Tickets kosten 17,50 euro in de voorverkoop en 22,50 euro aan de deur van de Veluwehal. Kaarten zijn te bestellen via de Facebookpagina van het feest.

VERVOER,,Vanaf 00.45 uur nieuwjaarsnacht worden twee touringcars ingezet voor het vervoer vanuit Voorthuizen, Stroe en Kootwijkerbroek. Na afloop brengen we iedereen natuurlijk ook weer netjes naar de eigen woonplaats. Het vervoer is gratis op vertoon van een toegangsbewijs.´´

De organisatie benadrukt dat de bussen zijn voorzien van beveiligers. Het meenemen van drank, vuurwerk, en wapens heeft als consequentie niet te worden toegelaten! Wij adviseren bezoekers een gebruikte jas mee te nemen, omdat garderobe vooralsnog net bemand zal zijn en dus op eigen risico.´´