• Bram van den Heuvel

´Decemberactie met honderden prijzen in centrum Barneveld´

BARNEVELD De Decemberactie keert mogelijk terug in het centrum van Barneveld. BDUmedia wil de actie waarbij consumenten wekelijks kans maken op tientallen prijzen nieuw leven inblazen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de Barneveldse Middenstands Vereniging (BMV).

De Decemberactie was jarenlang een begrip in Barneveld. Bij besteding van een bepaald bedrag kregen consumenten een bonnetje van de deelnemende centrumwinkeliers. Om kans te maken op de prijzen, konden ze de bon invullen en in speciale 'schoorsteenbrievenbussen' in het centrum deponeren.

Ondanks het enthousiasme van het winkelend publiek raakte de actie na verloop van tijd in het slop. BMV-voorzitter Jan Joosten: ,,Uit meerdere reacties bleek wel dat consumenten het jammer vonden dat de bonnetjes niet meer werden uitgedeeld. We zijn dan ook blij dat BDUmedia de actie nieuw leven heeft ingeblazen. Kopen en winnen hoort in Barneveld bij de sfeervolle laatste zes weken van het jaar. Ik hoop dat alle BMV-leden meedoen, zodat de Decemberactie net als vroeger een groot succes wordt.''

AANMELDEN WINKELIERS BDUmedia mikt op honderd deelnemende winkeliers. Ondernemers kunnen zich nog tot en met zaterdag 28 oktober aanmelden voor de Decemberactie. Voor meer informatie kunnen winkeliers contact opnemen met BDUmedia via decemberactie@bdu.nl of 0342-494843.