• Veluwse Box

10 euro korting op Veluwse maaltijdbox

Advertorial

BARNEVELD Weinig tijd om boodschappen te doen, geen inspiratie en toch een maaltijd met verse ingrediënten op tafel zetten? Dan kan met de Veluwse box, een initiatief van Chris Heimgartner. „In de box zitten alle benodigdheden voor een gezond diner", licht hij toe. „Je hoeft alleen peper, zout en olie in huis te hebben. En in Kootwijkerbroek, Stroe, Barneveld, Voorthuizen, Putten en Garderen bezorgen wij op maandagavond tussen zes en negen uur de box ook nog eens gratis thuis."

Verse producten, zoveel mogelijk biologisch en als het even kan geleverd door Veluwse leveranciers. Zo vat Chris de inhoud samen van de maaltijdboxen die hij samenstelt. Als voorbeeld beschrijft hij een menu van gebakken spitskool, krieltjes uit de oven, een saus van kerrie en sinaasappel en gemarineerde kippenmedaillons. „Op het bijgesloten receptenkaartje staat precies hoe je dit moet bereiden. Binnen dertig minuten staat er een heerlijke maaltijd op tafel", belooft hij.

GEVARIEERD EN GEZOND Chris werkte als chefkok in verschillende keukens en speelde voortdurend met het idee om voor zichzelf aan de slag te gaan. Na een ingrijpende gebeurtenis in de persoonlijke levenssfeer in 2016 besloot hij de stap naar het ondernemerschap te zetten „Ik wilde wel een eigen zaak, maar een eigen restaurant beginnen sprak me niet aan. Dat idee van een maaltijdbox zat al een poosje in mijn hoofd. Mensen willen graag gevarieerd en gezond eten, maar hebben vaak geen gelegenheid om daar veel tijd in te steken. Ons team bedenkt de recepten en bezorgt voor een aantrekkelijke prijs alle ingrediënten voor een smakelijke maaltijd." Een rijk gevulde box met drie maaltijden kost nog geen dertig euro.

Inmiddels heeft Chris de nodige boxen afgeleverd en de reacties zijn zonder uitzondering positief, zegt hij. Hoe het werkt? „Heel eenvoudig. Op de website kun je een bestelling plaatsen voor onze complete maaltijdbox. Die bevat verse ingrediënten voor drie maaltijden per week, voor één tot en met acht personen."

Wie de Veluwse box wil proberen kan ter kennismaking een proefbox bestellen. „In tegenstelling tot soortgelijke diensten zit je bij mij nergens aan vast", verzekert Chris. „Maar als je de service eenmaal hebt geprobeerd, weet ik zeker dat het naar meer smaakt." Binnenkort start Chris met de weekendbox, vol exclusieve gerechten, die op donderdagavond wordt bezorgd.

Kennismakingsactie: bestel jouw maaltijdbox met 10 euro korting