• Angela Tawaäng in haar praktijk ANsense.

    Maranke Pater

ANsense voor ontspanning en coaching

Advertorial

VOORTHUIZEN Angela Tawaäng helpt in haar wellnesspraktijk ANsense mensen om een ontspannen en pijnvrij leven te creëren. Dit doet zij door het geven van massages met eventueel aanvullende coachinggesprekken.


In haar wellnesspraktijk in Voorthuizen richt ze zich op ontspanning en klachtbehandelingen op mind-bodyniveau. Door verschillende opleidingen die ze heeft gevolgd leerde Angela massagetechnieken, van ontspanningsmassages tot klachtgericht, maar ook heeft ze zich gespecialiseerd door een opleiding tot Stresscounselor te doen.

RUSTMOMENTEN Dit heeft haar inzichten gegeven in mensen die kampen met stressproblemen, overspannen zijn of zelfs in een burn-out terecht zijn gekomen en wat dit doet met het lichaam. ,,Vaak beseffen mensen zich niet wanneer er sprake is van overmatige stress en wat dit doet met hun lijf. In een stressvolle periode is het erg belangrijk om rustmomenten te creëren om het lichaam weer in balans te brengen. Massage is een vorm waarmee mensen een dergelijk herstelmoment kunnen inbouwen om het stressniveau weer op tijd te verlagen."

De coachingstechnieken die ze leerde, helpen cliënten om inzicht te geven in gedragspatronen en hoe die eventueel kunnen worden veranderd. ,,Samen met cliënten die dat willen achterhaal ik de bron van hun stress en spanningsklachten."

PIJNVRIJ LEVEN In januari begint ze aan een opleiding om de Triggerpoint Reset Methode onder de knie te krijgen. ,,De Triggerpoint Reset Methode is een speciaal behandelplan dat niet alleen de symptomen bestrijdt, maar ook zorgt voor langdurige impact en het aanpakken van de dieper gelegen oorzaken. Voor mij vallen dan alle puzzelstukjes samen, waardoor ik echt een pijnvrij leven kan realiseren voor mensen met chronische klachten."

Speciaal voor zwangere cliënten heeft Angela een massagetafel met een uitsparing, waardoor ze liggend op hun buik gemasseerd kunnen worden. ,,Vanwege hormonen worden spieren en gewrichten soepeler om het lichaam voor te bereiden op de bevalling. Hierdoor kunnen er klachten optreden. Ook na een bevalling kan een vrouw overbelast raken in haar lichaam. Een massage is dan erg fijn om te krijgen."

CADEAU VOOR DE FEESTDAGEN Voor de komende feestdagen heeft Angela luxe geschenkverpakkingen voor haar cadeaubonnen. ,, Ook zijn er handige digitale cadeaubonnen verkrijgbaar. Als mensen vaker willen komen, dan is er de 'Repeat Treat', waarbij cliënten vijf behandelingen krijgen en maar voor vier hoeven te betalen."

ANsense Wellnesspraktijk, Zeumerseweg 31 Voorthuizen. 06-28948378. www.ansense.nl