• Sandra Reemst

Barneveldse nieuwe eigenaar ijssalon Voorthuizen

BARNEVELD/VOORTHUIZEN Sandra Reemst uit Barneveld is de nieuwe eigenaar van IJssalon Gelato di Lucca aan de Hoofdstraat in Voorthuizen. De Italiaanse ijssalon opent deze week de deuren. De officiële opening door wethouder Gerard van den Hengel is een week later, op zaterdag 8 april gelijktijdig met de start van het nieuwe toeristisch seizoen 'Voorthuizen Straalt'. Reemst: ,,We hebben keihard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Laat de zomer maar komen."

Sandra en haar man Tim hebben de ijssalon een nieuwe, meer Italiaanse uitstraling gegeven. Naast ijs kan men er ook terecht voor een espresso, cappuccino of latte macchiato worden. ,,Er is nieuwe apparatuur aangeschaft waardoor de koffie een traktatie wordt.''

Voor de eigenaresse zelf is IJssalon di Lucca een droom die uitkomt. Samen met haar man Tim runt ze een tweetal bedrijven in de pluimveesector. In haar achterhoofd speelde altijd al de wens om ooit iets voor zichzelf te beginnen. Toen de ijssalon met de bijbehorende woning vorig jaar te koop kwam, zag zij haar kans schoon om haar wens tot realiteit te maken.